Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om lodgen

Kirurumu Manyara Lodge er unikt placeret på kanten af Great Rift Valley med et bjergtagende panorama ud over den østlige del af Lake Manyara, Great Rift Valley og Mt. Losimingori. Bag lodgen rejser Ngorongoro højlandet sig majestætisk i grøn og frodig naturpragt og danner porten ind til Ngorongoro krateret, Olduvai Gorge med menneskehedens vugge og sluttelig den vide græssavanne ved Serengeti. En helt ideel beliggenhed for at udforske det nordlige Tanzanias vilde dyr, unikke natur og historiske attraktioner. 

Kirurumu Manyara Lodge byder på i alt 31 telte fordelt på 27 dejlige, rummelige luksustelte, 2 Honeymoon Suites og 2 familietelte, der alle ligger spredt i et grønt og frodigt område, som giver fornemmelsen af at bo midt i en jungle. Her er masser af fred og ro og ikke mindst en mægtig udsigt til Tanzanias majestætiske landskab.

Alle telte er med eget bad/toilet en-suite, elektricitet samt veranda med udsigt til Great Rift Valley. Der er rengøring dagligt, og der er 'in-tent' service for kaffe/te m.m.

Kirurumu Manyara Lodge har følgende faciliteter:

  • Morgenmadstelt
  • Bar med terrasse, hvorfra man kan nyde panoramaudsigten udover Great Rift Valley
  • Gratis WiFi i et særskilt område

 

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: