65 65 65 65
Mandag - torsdag kl. 10:00 - 15:00. Fredag kl. 10:00 - 14:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Klik her for tilbud

Rwanda, med sine utroligt smukke landskaber, er landet med Afrikas højeste befolkningstæthed. Det er så sandelig også landet, der siden det grusomme år 1994 med folkemordet, med raketfart har udviklet sig til et land i en rivende positiv fremgang.

Udlandet pumper penge i Rwanda, der nu byder på en nærmest perfekt infrastruktur, dejlige hoteller og sublime safari lodges kombineret med en naturoplevelse, der er meget få forundt.

Højdepunkter i Rwanda

  • Trekking efter bjerggorillaer
  • Den sjældne gyldne marekat
  • Vulcanoes National Park

Virunga og gorillaerne

Det er området ved Virunga bjergenes "Parc National des Volcans", der trækker gæster til landet, da det er her, at man kan opleve de stærkt udrydningstruede bjerggorillaer. Disse kæmper og dette område blev verdensberømt på grund af bogen og den intense film "Gorillaer i disen".

Her berettes om Dian Fosseys skæbnesvangre kamp for gorillaerne. Oplevelsen af disse gigantiske og meget blide menneskeaber er nemt tilgængelig i Rwanda.

Volcanoes National Park

Volcanoes National Park rummer hele 4 tårnende vulkaner og er et betagende og fortryllende syn i al sin naturlige storhed. Udover at være hjemsted for gorillaerne er der flere andre gode grunde til at besøge området. Her findes bl.a. også den sjældne gyldne marekat.

Udover de sjældne dyre er naturen i sig selv fantastisk, og området rummer en række gode vandre- og trekkingstier, som giver mulighed for at komme rundt i det frodige og smukke landskab og nyde de fantastiske udsigter til bl.a. vulkanerne. Tøv ikke Rwanda er en sjælden safari- og naturoplevelse. 

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Rwanda. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Afrika her.

I Rwanda kan I se fulgen Kæmpeturako
I Rwanda kan I se fulgen Kæmpeturako
Rwanda er kendt for sine mange gorilaer
Rwanda er kendt for sine mange gorilaer
Tag på vandretur i Rwanda
Tag på vandretur i Rwanda
Rejseekspert Alexander kan skræddersy din rejse til Rwanda

Få skræddersyet rejsen til Rwanda

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Rwanda.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: