65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Wellington

Wellington er hovedstaden i New Zealand og er blandt andet kendt for sin skønne arkitektur og kabelbanen, som er over 100 år gammel. Den kører fra havnen til den flotte og farverige botaniske have. Du finder byen på den sydlige del af Nordøen, og herfra er der færgemulighed til Sydøen gennem Cook Strait.

 

Arkitektoniske modsætninger kendetegner Wellington

Byen er en fantastisk blanding af charmerende, gamle træhuse og nyere bygninger i glas og stål. Ønsker I at øge jeres kendskab til New Zealand som land, så er Wellington et rigtig godt sted at starte. Her kan I få et godt indblik i både kulturen og historien, f.eks. ved at besøge Museum of New Zealand, som fremviser masser af historie og kulturelle skatte.

Befinder I jer i området omkring Civic Square, så er I både i den historiske såvel som forretningsmæssige højborg. Det er her, I kan se både det nye rådhus og det gamle, som nu bruges af New Zealands symfoniorkester.

 

Gå i teateret eller tag en tur med den gamle kabelbane

Wellington er desuden kendt for teater, dans og skuespil. Landets første teater hed Downstage, og det finder I stadig her i byen.

Kabelbanen sørger for, at I forcerer den bakkede by uden at syre til i benene. I kan stå på ved havnen og køre med helt til Botanisk have, eller hvis I er mere til shopping, så er der mulighed for at stå af ved Lambton Quay, som er Wellingtons shoppingområde.

 

Botanisk have og Karori Wildlife Sanctuary

Tager I i Botanisk have, så husk at der blot én sølle kilometer væk – i Karori Wildlife Sanctuary – ligger et vildtreservat, som med sit stisystem på 35 km giver udtrykket ”gåtur i skoven” en helt ny betydning.

Det er også i Wellington, at I finder steder som parlamentsbygningen, Nationalbanken, St. Pauls Cathedral og det smukke General Assembly Library, som, siden 1922, har været et af byens vartegn med sine karakteristiske spir på taget.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Wellington. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Wellington. Foto: Tourism New Zealand / Rob Suisted
Wellington. Foto: Tourism New Zealand / Rob Suisted
Wellington
Wellington
Wellington
Wellington
Wellington
Wellington
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: