65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Queenstown

Queenstown er et yndet rejsemål for backpackere. Delvist fordi det er en dejlig by og en af de største turistbyer i New Zealand, som byder på mange spændende oplevelser og et pulserende natteliv, men nok også fordi den ligger i nærheden af mange af de lokationer, som blev brugt i forbindelse med optagelsen af den fantastiske film-trilogi om Ringenes Herre.

 

Oplev lokationer fra trilogien Ringenes Herre

Når I besøger Queenstown, har I med andre ord mulighed for at gå i Gandalfs fodspor. Alt dette foregår omkring Milford Sound området, og er I fan af filmene om Frodo, Legolas, Gandalf og Aragorn, så er det virkelig en must see sejltur gennem fjorden, som er en del af Fiordland, hvor naboerne er regnskovsklædte bjergsider og sæler, pingviner og delfiner boltrer sig lystigt i vandene omkring båden. Det er et fabelagtigt område, som – med god grund – betragtes som et af New Zealands i særklasse flotteste naturfænomener.

 

Natklubber, hoteller og restauranter

Aften- og nattelivet i Queenstown byder på et utal af barer, natklubber og restauranter, hvilket gør, at I kan vælge og vrage mellem underholdningen. Vær dog opmærksom på, at på grund af de store mængder af turister, så findes der også dyre turistfælder blandt hotellerne. Her er det vigtigt, at I bruger jeres sunde fornuft, så I ikke vælger en alt for dyr overnatning. Ellers lad BENNS arrangere jeres hotelophold sammen med rejsen.

 

Bungyjump, faldskærmsudspring og fisketure ved Lake Wakatipu

I Queenstown finder I mange muligheder for at teste jer selv af i forhold til aktiv og ekstrem sport. I kan for eksempel nappe en speedbådstur, prøve kræfter med et bungyjump eller et faldskærmsudspring, hvis nu bungyjumpet ikke er vildt nok.

Vil I teste jeres vovehalsniveau, så er det Lake Wakatipu, I skal sætte kursen mod. Det er et veritabelt mekka for skydivere og faldskærmsudspringere - og i fantastiske omgivelser. Søen er omkranset af snedækkede bjerge, hvilket lige giver det sidste pift.

Er I mere til camping, hygge ved bålsted og fiskestangen i vandet, så er Lake Wakatipu også jeres ven. Derudover har I masser af muligheder for vandre- og cykelture. Eller hvad med en gondoltur til Bob’s Peak for at nyde den storslåede udsigt.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Queenstown. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Nyd naturen omkring Queenstown
Nyd naturen omkring Queenstown
Få et adrenalin-kick i Queenstown
Få et adrenalin-kick i Queenstown
Queenstown
Queenstown
Queenstown
Queenstown
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: