65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Christchurch

Christchurch er den største by på Sydøen og samtidig den ældste etablerede by i hele New Zealand. Besøger I byen, vil I opleve, at den har et tydeligt engelsk præg, og det vidner lidt om, hvor stor en rolle England har haft gennem New Zealands historie. Byen minder en del om Englands hovedstad London med mange flotte parker, floden Avon og ikke mindst den bygningsstil, som er et gennemgående tema mange steder i Christchurch.

 

Sightseeing i bilfri bymidte

Vil I på sightseeing i denne smukke by, så er Cathedral Square i centrum et rigtig godt udgangspunkt. Her har I også muligheden for at se Church of England, der dog efter jordskælvet blev skadet. Cathedral Square er desuden bilfrit område, hvilket er med til at give en meget rolig bymidte. Fra dette område finder I gader til mange områder af byen, og netop byens indre er omkranset af fire store gader, og er I inde i området, finder I nemt parker med fred og ro, haver med smukke blomster og shoppingområdet City Mall.

 

Sporvogne og Town Hall – to af Christchurchs stoltheder

En anden meget charmerende feature ved Christchurch er, at byen stadig benytter sig af sporvogne som transportmiddel. Sporvognene har ni stop undervejs på ruten. Et af dem er ved Victoria Square, som tidligere var en torveplads, men som nu er en skøn lille oase med græs, som går lige ud til floden Avon. Lige ved floden finder I desuden Town Hall, som er et stolt vartegn for Christchurchs indbyggere.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Christchurch. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Canterbury Botanic Gardens, Christchurch
Canterbury Botanic Gardens, Christchurch
Christchurch
Christchurch
Christchurch
Christchurch
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: