65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Rydges World Square

Rydges World Square er et rigtig godt hotel, der ligger ganske centralt i Sydney ved World Square området. Herfra er der ikke langt til byens kommercielle distrikt og byens attraktioner i øvrigt. Hotellet ligger ganske nær Hyde Park og det kendte Anzac Memorial. Herfra kan gåturen tage jer direkte ned mod Sydney Harbour.

På vejen passerer I flere landemærker som St. Mary's Cathedral, The Mint, Royal Botanic Gardens mv. Hotellet ligger desuden blot 20 min. fra Sydneys internationale lufthavn, hvilket gør det let og hurtigt at komme til hotellet og retur. Hotellet har gratis WiFi på alle værelser, i alle barer og restauranter og i fællesområderne iøvrigt. Rydges World Square er et moderne hotel med alle nødvendige faciliteter, der kan gøre et ophold her komfortabelt og behageligt. Alle værelser er indrettede med den kendte 'Rydges Dream Bed'.

Værelser

Hotellet har flere forskellige værelsestyper fra standardærelser, over familieværelser til lækre suiter.

Deluxe værelset
Det velindrettede Deluxe værelse har enten en stor dobbeltseng (King Size) eller 2 enkeltsenge (twin size). Værelset har en-suite badeværelse med badekar og brus, og af øvrige faciliteter kan nævnes Internetforbindelse og gratis WiFi.
Alle værelser har derudover:

  • Et vindue der kan åbnes
  • Individuelt kontrollerbar A/C
  • Elektronisk sikkerhedsboks
  • Strygejern og -bræt
  • Hårtørrer
  • Fladskærms-TV med gratis kabel-TV
  • Film 'on demand'
  • Mulighed for at lave egen kaffe og te på værelset

Spise og drikke

Hotellet har to steder at spise, drikke og hygge sig generelt: Sphere Restaurant og Cidery Bar & Kitchen 

Sphere Restaurant
Sphere restaurant tilbyder mad morgen, middag og aften. Morgenmaden er lækker og der tilbydes både kontinental og 'american style breakfast'. Her fået et st stort udvalg af såvel kolde som varme morgenmadsretter, bl.a. æg i forskellige afskygninger, grillet bacon og tomater, franske vafler, fransk toast og meget meget mere. Masser af frisk frugt, youghurts, friskbagt brød og dampende varm, god kaffe. En god start på dagen. Om aftenen serveres Middelhavskøkken lige fra 'al dente' pasta til velhængte bøffer.

The Cidery Bar & Kitchen
The Cidery Bar er meget populær i dette område. Den varme, rustikke indretning tiltrækker mange, selv om det nok mest er det flotte udvalg af øl og cider, der tiltrækker mest. Levende musik fredag og lørdag og Happy Hours fra 17.00 - 19.00 gør nok også sit til populariteten. Er man ikke til øl og cider, så fortvivl ikke. Her serveres også vin og cocktails.

Vil man gerne have lidt spiseligt serveres lækre pizzaer fra den træfyrede pizzaovn efter kl. 17.00

 

Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: