65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

QT Hotels er et moderne foretagende med stærke rødder i historien. Midt i Sydney udgør det historiske Gowings and State Theatre nu QT Sydneys moderne og farvestrålende indlogering.

Dette boutique hotel midt i Sydney bærer tydeligt præg af sin historiske placering med et mix a gotisk og art deco indretning indenfor og med den smukke ekstravagante facade udenfor. Alt dette er bragt ind i det 21. århundrede med luksuriøse omgivelser, moderne, internationalt design og højteknologiske faciliteter.

King Deluxe Room

Dette værelse rummer op til 3 personer, er rummeligt, moderne og luksuriøst. En stor dobbeltseng, to håndvaske et overdådigt brusebad og et skønt badekar er bare nogle af de faciliteter i finder her. Det hele er lækkert indrettet med designermøbler og Kevin Murphy genstande. Hertil får I hurtigt internet og en lille arbejdsplads.

Værelset er designet med royal luksus, komfortable møbler og unikke designer genstande - omgivelser som er en konge værdig.

Restauranter

Gowings Bar & Grill

Her finder I traditionelle rødder med morderne flair parret med det perfekte glas vin, når I kan nyde friske råvarer tilberedt med forskellige spændende teknikker i unikke kreationer.

Parlour Cuchina

Her kan I lade tankerne flyde til det italienske med et glas lambrusco i hånde. Menuen er italiensk og espressoen er helt fantastisk.

Gilt Lounge

Denne cocktailbar serverer utallige specielle cocktails i intime omgivelser.

Andre faciliteter

  • SpaQ
  • The Barber Shop
Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: