65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Nitmiluk National Park

Tag på en tur til Nitmiluk National Park (tidl. Katherine Gorge). 244 km. syd for Darwin ligger byen Katherine og floden Katherine River. I Katherine mødes den store landevej fra Perth med Stuart Highway, der er den eneste landevej mellem nord og syd tværs gennem Australien. Når I nærmer jer, får I på vejen en forsmag på det naturfænomen, der er i vente. Så langt øjet rækker troner den vilde natur, som var den aldrig rørt af et menneske.

Katherine er med blot 7.000 indbyggere den tredje største by i Northern Territory og den næstmest betydningsfulde efter Darwin. Kløfterne i og omkring Katherine Gorge har en stærk åndelig betydning for de australske indfødte: aboriginerne. Området tager jer ind i en verden, hvor teknologi, industri og medier aldrig har set dagens lys. En fredfyldt oase der giver mulighed for at se et stykke af verden, som den så ud for millioner af år siden.

 

Oplevelser i Nitmiluk National Park

Katherine River løber gennem Katherine Gorge og videre gennem Katherine mod havet. Fra Katherine kan I tage på en smuk sejltur op gennem den imponerende kløft. Klippevæggen på kløften rejser sig mere end 100 meter over floden. Katherine River kan også tilbagelægges i kano eller kajak. Driv gennem vandet og oplev den henrivende natur, næsten som den tog sig ud, da de første mennesker levede på jorden. På vejen kan I tage jer en dukkert i en af de små klippesøer, der gemmer sig under klippevæggen. Det er ganske sikkert, da ferskvandskrokodillerne i området er ganske ufarlige. Se aboriginernes klippemalerier, der stadig står bevarede efter tusinde af år.

12 km. fra Katherine Gorge floden ligger 11 andre kløfter, der byder på ligeså betagende og narturskønne omgivelser, der også kan udforskes.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Nitmiluk National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Se smukke vandfald i Katherine Gorge
Se smukke vandfald i Katherine Gorge
Nitmiluk National Park
Nitmiluk National Park
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: