Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Lamington National Park

På en tur til Lamington National Park vil I kunne tage på vandretur i trækronernes svajende toppe, opleve det eksotisk fugleliv, se oldgamle træer der vidner om en svunden tid og de brusende vilde vandfald. Her finder I kilometervis af vandrestier, spektakulære udsigter over grønne og frodige bjerge. 

Lamington National Park er et uundgåeligt stop, hvis jeres rejse går langs den australske Gold Coast. Denne historiske nationalpark byder på en af de mest omfattende subtropiske regnskove i verden. Siden 1994 har parken haft World Heritage status. Her, under trækroner som har levet gennem århundreder, kan I opleve historiens vingesus helt tæt på og få følelsen af at komme tilbage til der, hvor vi kom fra.

 

På med vandrestøvlerne

Med hele 160 km. vandrestier er der nok at tage fat på i Lamington National Park. I når nok ikke dem alle på én gang, og med en regnskovs levende organisme vil stierne heller aldrig være de samme. Den fantastiske regnskov byder på et utal af bregnearter, hundredvis af orkidéarter og et fugleliv så farvestrålende og eksotisk, at det ikke findes ret mange andre steder i verden.

 

Tre steder I ikke må gå glip af

  • Binna Burra – sansesti, med et sandt sansebombardement for både høre, se, lugte, føle og smage. Her er tid til eftertanke om den historiske regnskov, I står midt i og livet omkring jer.
  • Green Mountains – vandretur i trætoppene. Helt bogstaveligt talt. Her har I udsigt over den fantastiske park og får et helt nyt perspektiv på verden.
  • O’Reillys – vinmarker, grønne oaser, ro og tid til afslapning. Nyd et glas vin i hængekøjen med fuglefløjt, som underlægningsmusik og udsigt til grønne trækroner.

Sørg for at lægge rejsen ind omkring Lamington National Park, når I rejser ned langs Australiens østkyst. I er sikret en oplevelse af de helt særlige mellem de ældgamle træer.

Lamington er også en lækker australsk chokoladelagkage med vaniljecreme og hindbær. Perfekt til eftermiddagskagepausen på vandreturen i nationalparken.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Lamington National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Australsk Kongeparakit
Australsk Kongeparakit
Lamington National Park
Lamington National Park
Smukke vandfald og natur i Lamington National Park
Smukke vandfald og natur i Lamington National Park
Lamington National Park
Lamington National Park

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • O'Reilly's Rainforest Retreat

    O'Reilly's ligger midt i den frodige Lamington National Park, som også er på UNESCOs verdensarvsliste. Feriestedet ligger cirka 2 timer i bil fra Brisbane og...

    Læs mere
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: