65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Hunter Valley Resort er et familievenligt resort, der fungerer som den perfekte indgangsport for jer, som vil opleve nogle af områdets prisvindende vingårde. Der er kun ca. 20 min. gang til vingården Mistletoe Wines og 4 km fra resortet ligger De Luliis Wines.

Højdepunkterne på dette hotel er bl.a.:

  • 2 restauranter
  • Spacentret Heavenly Hunter
  • Egen vingård
  • Pool
  • Børnepool
  • Udendørs tenninsbane
  • Boblebad

På hotelværelset er der fladskærms-TV med DVD afspiller, og alle 35 værelser har terrasse, wi-fi og mulighed for barnepige. Room service er mulig, og minibaren har nok af forfriskninger. Derudover er der te- og kaffeautomater samt flaskevand tilgængeligt.

En dag med velvære på Heavenly Hunter kan for eksempel indeholde massage og anden kropsbehandling.

Restauranten San Marino serverer italienske retter, og her kan man spise morgenmad, frokost og aftensmad. Matilda Bay Brewhouse er hotellets egen pub, som også serverer frokost og aftensmad. Der er også wifi på fællesområderne, en café og en snackbar.

Vinattraktionerne i nærområdet er bl.a. Pokolbin Hotel med vingården Tempus Two Winery og Brokenwood Wines - begge kun ca 10 min. køretur væk.

Hunter Valley Resort er ejet af Philip Helé og familie. Philip holder meget af danske gæster, da Danmark har en særlig plads i hans hjerte. Det var nemlig hans bedsteforældre, der grundlagde Hotel Eyde i Herning. Når resortet har besøg af danskere, giver Philip sig ofte tid til en snak om det køligere land langt mod nord.

Læs mere om Hunter Valley.

Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: