65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Få et tilbud

Cairns lever højt på at være en af de byer langs Queenslands kyst og Great Barrier Reef, der ligger tættest på revene. Herfra går der mange spændende ture ud på revet, hvor man både kan dykke, snorkle eller nyde det hele fra en glasbundsbåd - alt sammen med en erfaren instruktør. Byen i sig selv huser godt 130.000 indbyggere og giver rig mulighed for storslåede naturoplevelser i kombination med en af Australien mest ekspansive byer.

Porten til Great Barrier Reef

Oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef, øst for Cairns på Queenslands kyst, der er opdelt i hele 2900 individuelle rev fordelt på 900 små øer langs kysten. Dyk ned i naturfænomenet, der kan ses fra rummet, og oplev et af verdens 7 vidundere på tætteste hold, som var det på en fremmed planet. Se flere tusinde arter af eksotiske fisk, der svømmer ud og ind af det imponerende rev, mens en havskildpadde dovent flyder forbi. Studer de forunderlige koraller, men rør dem ikke, da bare en lille berøring fra mennesker kan dræbe korallerne i en diameter på en halv meter!

I og omkring Cairns

Cairns er ramt af vokseværk, og overalt skyder store skyskrabere frem. Ud over det blomstrende byliv er der rundt i selve byen rigeligt at give sig til. Vest for byen ligger Atherton Tableland med bjerge og smukke vandfald, nordfor ligger verdens ældste regnskov og øst på ligger Great Barrier Reef med de smukke koraler og fisk. Cairns er et godt udgangspunkt for en smuk og imponerende rejse, der byder på lidt af hvert af store oplevelser ved et af de mest enestående steder i verden.

Det er også muligt at organisere ture til Daintree og Cape Tribulation med dybe regnskove, imponerende vandfald, lange hvide sandstrande og et spændende dyreliv. I Daintree kan man også komme til at sejle på floden og se om man kan spotte en af de farlige krokodiller.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Cairns. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Nyd omgivelserne i Cairns
Nyd omgivelserne i Cairns
Tag på en tur til Great Barrier Reef fra Cairns
Tag på en tur til Great Barrier Reef fra Cairns