65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Cairns

Cairns lever højt på at være en af de byer langs Queenslands kyst og Great Barrier Reef, der ligger tættest på revene. Herfra går der mange spændende ture ud på revet, hvor man både kan dykke, snorkle eller nyde det hele fra en glasbundsbåd - alt sammen med en erfaren instruktør. Byen i sig selv huser godt 130.000 indbyggere og giver rig mulighed for storslåede naturoplevelser i kombination med en af Australien mest ekspansive byer.

 

Porten til Great Barrier Reef

Oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef, øst for Cairns på Queenslands kyst, der er opdelt i hele 2900 individuelle rev fordelt på 900 små øer langs kysten. Dyk ned i naturfænomenet, der kan ses fra rummet, og oplev et af verdens 7 vidundere på tætteste hold, som var det på en fremmed planet. Se flere tusinde arter af eksotiske fisk, der svømmer ud og ind af det imponerende rev, mens en havskildpadde dovent flyder forbi. Studer de forunderlige koraller, men rør dem ikke, da bare en lille berøring fra mennesker kan dræbe korallerne i en diameter på en halv meter!

 

I og omkring Cairns

Cairns er ramt af vokseværk, og overalt skyder store skyskrabere frem. Ud over det blomstrende byliv er der rundt i selve byen rigeligt at give sig til. Vest for byen ligger Atherton Tableland med bjerge og smukke vandfald, nordfor ligger verdens ældste regnskov og øst på ligger Great Barrier Reef med de smukke koraler og fisk. Cairns er et godt udgangspunkt for en smuk og imponerende rejse, der byder på lidt af hvert af store oplevelser ved et af de mest enestående steder i verden.

Det er også muligt at organisere ture til Daintree og Cape Tribulation med dybe regnskove, imponerende vandfald, lange hvide sandstrande og et spændende dyreliv. I Daintree kan man også komme til at sejle på floden og se om man kan spotte en af de farlige krokodiller.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Cairns. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Nyd omgivelserne i Cairns
Nyd omgivelserne i Cairns
Tag på en tur til Great Barrier Reef fra Cairns
Tag på en tur til Great Barrier Reef fra Cairns

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • Rose Gums Wilderness Retreat

    Kun omkring 90 minutters kørsel fra Cairns ligger nydelige Rose Gums Wilderness Retreat. Her er overnatningen blandt trætoppene i stil med områdets spektakul...

    Læs mere
  • Bailey

    Bailey Crystalbrook er et moderne getaway midt i Cairns. Her er der fokus på nydelse og afslapning i kunstneriske omgivelser. Bailey udstiller både lokale og...

    Læs mere
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: