65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Her får I mere end en seng

På Goosewing Ranch kombinerer de en moderne livsstil med traditionel cowboyliv og ranching. I vil finde mange af livets tidssvarende bekvemmeligheder, der gør jeres besøg afslappende og behageligt, pakket ind i historie samt cowboycharme med støvler og hat. Samlet giver det jer en helt særlig oplevelse, når I vælger at bo nogle nætter på Goosewing Ranch.

En rigtig arbejdsranch

Denne ”dude ranch” (arbejdende ranch) tilbyder en komfortabel indkvartering i otte private gæstehytter og tre større hytter med 2 soveværelser til større familier. Samtlige hytter har egne badeværelser med en kombination af bruser og badekar. Der er trådløst internet overalt på Goosewing Ranch.

Med sin store stenpejs fungerer hovedlodgen som et naturligt samlingssted for ranchens gæster, både til spisning og når der skal slappes af. En hems med billardbord og tv har udsigt over hovedrummet.

Træ er det altdominerende materiale til bygninger, stole og borde, og sammen med pejs, brændeovne samt spabad og swimmingpool på terrassen bidrager det til den hyggelige atmosfære på Goosewing Ranch.

I kommer ikke til at sulte eller være tørstige, når I går i seng efter en lang dag med masser af aktiviteter. Et stort udvalg af øl, vin og spiritus komplimenterer en opsigtsvækkende, sæsonbestemt lækker menu.

Ridning, bueskydning og meget mere

Et typisk ophold på Goosewing Ranch kan omfatte de sædvanlige ranch-oplevelser som rideinstruktion, arbejde med kvæget, daglige rideture i det kuperede landskab og i de omgivende nationalskove. Derudover kan I bruge tiden med fluefiskeri, vandreture, skydeaktiviteter, bueskydning, mountainbiketure, ”tubing” på floden, en ATV-tur i terrænet, måske teste jeres evner som linedanser eller bare slappe af med lidt hygge omkring lejrbålet. Sommer- og efterårsdage i området er ret behagelige med lidt kølige nætter og mange varme solrige dage.

USA’s cowboyland

Goosewing Ranch ligger dybt inde i Gros Ventre River Valley, øst for Jackson Hole i den vestlige del af Wyoming. Med en højde på mere end 2.000 m.o.h. er Gros Ventres floddalen hjemsted for nogle af Nordamerikas mest interessante dyr: kronhjort, elg, bjergfår, antilope, bjørn, ørn, gæs, traner og mange flere, for ikke at nævne, at I hele tiden er omgivet af fantastisk natur med et bakket terræn og bjerge som baggrundskulisse. Gros Ventre-floden løber gennem engene på ranchen-området.

Ranchen ligger i en af de smukkeste dele af USA’s cowboyland og ikke langt fra beskyttet, endnu uspoleret, vildmark. Den sydlige indgang til Yellowstone National Park ligger kun 150 kilometer mod nord, og I er mindre end 40 km fra de majestætiske bjerge i Grand Teton National Park.

Goosewing Ranch – en uforglemmelig oplevelse

Nogle dage på Goosewing Ranch i Wyoming kan blive en uforglemmelig oplevelse, og et af højdepunkterne på jeres rejse gennem USA.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: