65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Tag på krydstogt i Middelhavet

Drømmer du om at udforske forskellige byer, skønne strande, historiske seværdigheder og smuk natur i din ferie? Så er et krydstogt i Middelhavet det rette for dig!

Middelhavet er et populært rejsemål, og det er let at forstå hvorfor. På et krydstogt i Middelhavet får du altid mulighed for at opleve flere lande i Europa på én og samme rejse. Et krydstogt i Middelhavet kan bl.a. byde på stop i lande som Italien, Grækenland, Spanien og Frankrig med mulighed for at udforske en rig historie og kultur i ikoniske byer som Rom, Athen, Barcelona og ​​Marseilles.

Et krydstogt i Middelhavet er desuden et ideelt sted at starte, hvis du skal på et krydstogt for første gang. Her får man nemlig en rigtig fin fornemmelse for, hvad det vil sige at tage på et krydstogt. Læs mere i vores guide om at tage på krydstogt første gang.

Når du bestiller krydstogtet i Middelhavet gennem os, er fly og hotelovernatning som oftest inkluderet. Vi gør nemlig alt for, at dit krydstogt skal være så bekvemt som muligt, så du bare kan læne dig tilbage, og se frem til en uforglemmelig ferie.

Oplev Venedig, Italien på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Venedig, Italien på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Rom, Italien på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Rom, Italien på et krydstogt i Middelhavet

Derfor skal du tage på krydstogt i Middelhavet

 • Få både oplevelser og afslapning i din ferie

 • Gå på opdagelse i historiske byer såsom Rom, Barcelona og Athen

 • Slap af ved smukke strande langs kysten af lande som Spanien, Frankrig og Italien

 • Udforsk fantastisk natur på græske øer som Santorini og Rhodos i det græske øhav

 • Smag på Middelhavets køkken, der bl.a. byder på friske skaldyr, frisklavet pasta og nybagt brød i flere varianter

Sådan kan BENNS hjælpe med dit krydstogt i Middelhavet

 • Vi tilbyder krydstogter i Middelhavet for enhver smag

 • Vi samarbejder med flere anerkendte rederier

 • Vi booker plads på faste datoer og sikrer dig således en god pris på hele rejsen

 • Få trygheden i en grupperejse, hvor du rejser med andre danskere

 • Individuel frihed til at være dig selv ombord på skibet

 • Vi sørger for alt fra fly og hotel til drikkepakker, så du bare kan læne dig tilbage og nyde dit krydstogt!

Oplev Marseilles, Frankrig på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Marseilles, Frankrig på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Alexandria, Egypten på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Alexandria, Egypten på et krydstogt i Middelhavet

Hvordan vælger jeg det rigtige krydstogt?

Når du har besluttet dig for at tage på et krydstogt i Middelhavet, er det tid til at vælge, hvilket krydstogt der er det helt rigtige for dig. Er du i tvivl om, hvilket krydstogt du skal vælge?

Når det kommer til at udvælge et krydstogt i Middelhavet, er det godt at starte med at overveje forskellige faktorer såsom rute, rederi eller skib. Måske er der et bestemt land eller en by, du altid har drømt om at opleve? Eller måske du gerne vil rejse med børn, og derfor er det vigtigt at have familievenlige aktiviteter om bord?

Det er også vigtigt at tage budgettet for din rejse i betragtning. Mange af de rederier, vi samarbejder med, tilbyder fantastiske krydstogter i Middelhavet, der passer til forskellige budgetter. På den måde er der noget for enhver smag og pengepung.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at skræddersy dit krydstogt i Middelhavet. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Vælg mellem flere sejlruter på dit krydstogt

Middelhavet byder på et væld af fantastiske sejlruter og populære rejsemål i Europa. Sejlruterne er som oftest opdelt i det vestlige Middelhav og det østlige Middelhav, og byder alle på destinationer med smuk natur, skønne strande, historiske seværdigheder og charmerende byer.

I Middelhavet kan du bl.a. tage på krydstogt med Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Celebrity Cruises, MSC Cruises og Royal Caribbean. Alle rederierne tilbyder krydstogter med flere forskellige rejsemål.

Så er spørgsmålet bare, hvad du vil opleve på dit krydstogt?

Oplev det græske øhav på et krydstogt i Middelhavet
Oplev det græske øhav på et krydstogt i Middelhavet

Krydstogt i Middelhavets vestlige del

Afhængig af det valgte rederi kan et krydstogt i det vestlige Middelhav bl.a. byde på stop i lande som Spanien, Frankrig og Italien med historiske byer som bl.a. Barcelona, Palma de Mallorca, Rom, Napoli, Palermo, Marseille og Venedig.

Destinationerne i det vestlige Middelhav er typisk kendt for at have forskellige byer, der er fyldt med masser af kultur og historie. Byerne byder derfor også på historiske seværdigheder for enhver smag. Herudover er det vestlige Middelhav også fyldt med hvide sandstrande, der særligt er udbredt langs kysten af lande som Spanien, Frankrig og Italien.

Nogle krydstogter kombinerer ligeledes en rejse til det vestlige Middelhav med en rejse til Atlanterhavet. Sådan en rejse kan bl.a. byde på helt fantastiske besøg på øgrupper som Azorerne og Madeira i Portugal samt de kanariske øer i Spanien.

Oplev Barcelona, Spanien på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Barcelona, Spanien på et krydstogt i Middelhavet

Krydstogt i Middelhavets østlige del

Et krydstogt i det østlige Middelhav kan bl.a. byde på stop i Italien, Grækenland, Egypten og Tyrkiet. Herudover er det østlige Middelhav også enormt populært for sit græske øhav, der bl.a. byder på de græske øer Santorini, Mykonos, Rhodos, Kreta og Korfu, hvor mange rederier også sejler til.

Hvor det vestlige Middelhav især er kendetegnet ved sine spændende storbyer, byder det østlige Middelhav i højere grad på smuk natur, der er præget af smukke kyststrækninger, dramatiske bjerge og frodige landskaber på flere af destinationerne. Især i Grækenland og på de græske øer som Santorini, Mykonos og Kreta kan man finde fantastiske omgivelser og betagende landskaber. Her vil du også opleve en fantastisk kultur.

Oplev Santorini, Grækenland på et krydstogt i Middelhavet
Oplev Santorini, Grækenland på et krydstogt i Middelhavet
På krydstogt i Middelhavet med MSC Lirica
På krydstogt i Middelhavet med MSC Lirica
På krydstogt i Middelhavet med Costa Smeralda
På krydstogt i Middelhavet med Costa Smeralda

Vælg det skib, der passer til dig

Ligesom der er et utal af destinationer og rejseruter, er der en lang liste over forskellige rederier og herunder skibe, der sejler til Middelhavet. Drømmer du om et krydstogt fuld af luksus for to? Eller er det hele familien, der skal afsted på en uforglemmelig ferie sammen? Uanset hvordan dit krydstogt til Middelhavet skal se ud, finder vi en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Vi samarbejder med en række anerkendte rederier, der tilbyder krydstogter i Middelhavet, og som alle byder på enestående oplevelser til søs. Blandt disse rederier finder du:

Disse rederier tilbyder et stort udvalg af skibe og har nogle af de største skibe i verden - alle med forskellige kendetegn og kvaliteter. Skibene spænder fra mindre luksusskibe til store, moderne skibe med faciliteter som teatre, pools, restauranter, kasinoer og meget mere. Herudover lægger de alle ligeledes stor vægt på at give deres gæster en mindeværdig og behagelig oplevelse ombord på krydstogtet. Dette inkluderer høj servicekvalitet, spændende underholdning, kulinariske oplevelser og forskellige udflugter til land.

Vores krydstogteksperter kan hjælpe med at rådgive om det rette skib for dig.

Hvad koster et krydstogt i Middelhavet?

Mange har en forestilling om, at krydstogter er dyre. Dog findes der i dag en række forskellige krydstogter - alt lige fra budgetvenlige krydstogter til mere luksuriøse muligheder, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag og pengepung. For dig, der søger en mere eksklusiv oplevelse, findes der for eksempel rederier som Celebrity Cruises og Explora Journeys, mens Costa Cruises og MSC Cruises tilbyder mere budgetvenlige muligheder. Royal Caribbean og Norwegian Cruise Line ligger et sted imellem, hvad angår pris og faciliteter.

Prisen på et krydstogt i Middelhavet afhænger dog også af ruten, du gerne vil på, og hvilken type kahyt du ønsker. Det er for eksempel mere prisvenligt at vælge en indvendig kahyt end en udvendig kahyt. Derudover har du også mulighed for at tilføje tillægsydelser som drikkepakke eller udflugter til din rejse, hvilket også påvirker prisen. Et krydstogt i Middelhavet har dog heldigvis den fordel, at du ikke skal rejse langt for at nå startstedet.

Tag med Explora Journeys på krydstogt i Middelhavet
Tag med Explora Journeys på krydstogt i Middelhavet
"Fast pris, fast afrejse" med BENNS
"Fast pris, fast afrejse" med BENNS

Fast pris, fast afrejse

Mange af vores krydstogter i Middelhavet falder ind under vores eget rejsekoncept "Fast pris, fast afrejse". Dette rejsekoncept, som kun BENNS tilbyder, er målrettet de rejselystne danskere, der både ønsker individuel fleksibilitet og muligheden for socialt samvær med andre under rejsen.

"Fast pris, fast afrejse"-konceptet skal grundlæggende ses som en mellemting mellem en grupperejse og en individuelt, skræddersyet rejse. En af de helt store forskelle i forhold til "normale" grupperejser er, at på vores krydstogter er der ikke en rejseleder inkluderet med til/fra Danmark. Til gengæld sørger vores lokale repræsentanter for, at du bliver transporteret sikkert fra A til B under rejsen. Dermed kan vi sikre jer en lavere pris. Det samme gælder på vores krydstogter i Middelhavet.

Vores koncept kombinerer således på bedste vis grupperejsens fordele med den skræddersyede rejses individuelle frihed.

Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din krydstogtsrejse i Middelhavet

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt i Middelhavet!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: