65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Island

På en rejse til Island vil man uden tvivl få fantastiske naturoplevelser! Her venter de smukke naturvidundere som f.eks. vandfaldet Gullfoss, lagunen Jökulsárlón og gejseren Geysir. Afhængig af hvornår på året man rejser til Island, er der også mulighed for at opleve det utrolige nordlys. Uanset hvornår du rejser til Island er det muligt at bade i den meget kendte ”Blå Lagune” og nyde det varme vand.

 

Rejser til Reykjavík

Godt 60% af den samlede befolkning i Island bor i hovedstaden Reykjavik. Her finder I et spændende kulturliv, og man får nemt et par dage til at gå i Reykjavík. Når man rejser til Island, er det bestemt "et must" at se Hallgrímskirken, som er hele 74 m. høj og Reykjavíks varetegn. Er man der i klart vejr, er der god udsigt fra tårnet udover byen og muligt at se hele vejen til Snæfellsjökull.

En by I bør besøge tæt på Reykjavík er Kópavogur, der byder på masser af kultur bl.a. med museet "Natural History Museum", hvor man bl.a. kan lære mere om geologien på Island.

 

Naturoplevelser på Island

Naturoplevelserne på Island er mange, forskelligartede og ofte kontrastfyldte. Man kan slappe af i de varme kilder efter en tur ude på de store lavamarker eller enorme gletsjere, eller man kan se nogle af de imponerende vandfald og gejsere.

Sammen med nationalparken Thingvellir, som er utrolig smuk, så er det oplagt at tage til Gullfoss og Geysir, når man er på Island. Vandfaldet Gullfoss, har et fald på hele 32m., som er opdelt i to faser, et virkelig flot syn.

Geysir siges at være en af de største gejsere i verden og har haft en højde på helt op til 80 m. Det er uden tvivl imponerende at se en gejser skyde vand op.

Jökulsárlón er Islands største gletsjersø og virkelig smuk. Det er f.eks. oplagt at tage en vandretur hertil.

 

Den Blå Lagune

Den Blå Lagune er et af de mest besøgte steder på Island, og det er ikke uden grund. Her kan man nyde det varme vand som efter sigende også skulle virke helbredende på visse områder. Så besøger man Den Blå Lagune i Island, så vil man uden tvivl opleve forkælelse og velvære. 

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Island. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Europa her. 

En af Islands mange fantastiske gletsjere
En af Islands mange fantastiske gletsjere
Få en helt unik oplevelse ved en islandsk gejser
Få en helt unik oplevelse ved en islandsk gejser
Fantastiske Thingvellir er en del af Islands gyldne cirkel
Fantastiske Thingvellir er en del af Islands gyldne cirkel
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din rejse til Island

Interesseret i en rejse til Færøerne?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Færøerne!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: