65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om campen

Moremi Crossing er en relativt ny safari camp, bygget på en palmeklædt ø omgivet af Moremis frodige flodslette med udsigt til Chief’s Island. Campen, som ligger på grænsen til Moremi Game Reserve, kombinerer det luksuriøse og det enkle. Dette er et miljøvenligt overnatningssted, med det sidste nye indenfor solenergi og affaldshåndteringsteknologi.

16 store telte
Campen består af 16 rummelige telte på hævede plateauer, hver med egen veranda med udsigt over Chief’s Island. Teltene har miljøvenlige udendørsbade, opvarmet af solenergi. Moremi Crossing tilbyder desuden et familietelt med plads til 2 voksne og 2 børn samt et «Honeymoon»-telt med et udendørsbadekar i romantiske omgivelser.

Faciliteterne
Hovedbygningen består af en stor åben plads som har en imponerende udsigt over floden Boro på Chief’s Island. Dette halvmåneformede område er bygget på forskellige niveauer, noget som gør stedet luftigt og rummeligt.

Spisesalen, baren og loungen er dækket af et stort stråtag, men I kan også slappe af på stedets mere private, mindre lounges. Campen har selvfølgelig også en pool, hvor I kan køle dig ned på varme dage. Ønsker I at få nogle minder om jeres fantastiske rejse i Botswana med hjem, er det bare om at tage turen til campens egen souvenirbutik.  

Udflugter og aktiviteter
Moremi Crossing byder på flere hyggelige og eventyrlige aktiviteter, blandt andet tur med lokal mokoro (en slags kano) langs vandvejen i Okavangodeltaet, bush walks, ø-picnic og solnedgangscruise.

Læs mere om Okavangodeltaet her!

Rejseekspert Patrick kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Botswana

Interesseret i en rejse til Botswana?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Botswana!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: