1. Oplev verden fra søsiden, nyd den friske havduft og havets brusen. Et krydstogt er balsam for sjælen og en afslappende måde at rejse på.

2. Spis og nyd livet – uden at tage pengepungen op ad lommen. Når I er på krydstogt, er alle måltider er inkluderet i prisen. 

3. Bliv forkælet og opvartet fra morgen til aften af krydstogtpersonalet, som er ansat til at servicere jer på bedste vis.

4. Oplev, smag og sug en ny og spændende kultur til jer, når krydstogtskibet ligger til kajs i de forskellige havnebyer og lande.

5. Forkæl jer selv med spa og wellness-oplevelser, en svømmetur i poolen, solbadning på dækket eller et smut i fitnesscentret ombord. Alle krydstogtskibe er spækket med spændende oplevelser for både store og små.

 

Nyd poolen ombord på skibene.
Nyd poolen ombord på skibene.

6. Stort udbud af underholdning hver aften. F.eks. teater, live musik af forskellige genre og alt sammen er inkluderet i prisen.

7. Nyd ferieformen, hvor I for en gangs skyld ikke skal bekymre jer om madlavning, opvask og praktiske gøremål. På et krydstogtskib er der for alvor mulighed for at komme ned i gear.

8. Krydstogtskibet er som et flydende hotel, som er med en overalt, og man skal kun pakke ud én gang på ferien.

9. Der er rederier og forskellige skibe til enhver anledning – parferie i alle aldre, familieferie og generationsferie. F.eks. Costa, MSCNorwegian Cruise Line og Celebrity.

10. Læg bekymringerne langt væk og glæd jer over en rejse i et sikkert og behageligt miljø. Sikkerhedsniveauet er i top på alle krydstogtskibe.

Par der nyder udsigten fra balkonkahytten.
Par der nyder udsigten fra balkonkahytten.