65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Find din rejse her

BENNS har rundrejser i Namibia, og det er den optimale måde at komme helt tæt på Namibias smukke, uspolerede natur og exceptionelle, vilde dyreliv samt at opleve landets spændende kultur og gæstfrie befolkning.

Rundrejser i Namibia er lig med veltilrettelagte rejser, hvor vi sørger for, at I får set og oplevet praktisk taget alt, hvad der er værd at se og opleve i dette store, prægtige land samtidig med, at I får fred og ro til selv at udforske, tid til fordybelse og til at lade de mange indtryk fæstne sig.

BENNS' rundrejser i Namibia giver jer en autentisk rejseoplevelse i den berømte namibiske ørken. Namibia er desuden beliggende ud til kysten ved Atlanterhavet, og derv vil derfor også være mulighed for at slappe af og nyde de hvide strande og det krystalklare vand på vores rundrejser i Namibia.

Er I til eksotiske udflugter, spændende safariture og unikke kulturoplevelser i Afrika, så er BENNS' rundrejser i Namibia helt sikkert noget for jer, og vores ture byder på oplevelser for enhver smag og henvender sig til alle aldre. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres rundrejse i Namibia. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om rundrejser her.

Oplev dyrelivet på en rundrejse i Namibia
Oplev dyrelivet på en rundrejse i Namibia
Besøg Windhoek på rundrejse i Namibia
Besøg Windhoek på rundrejse i Namibia
Vis resultater for: