65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Taupo

Lake Taupo er New Zealands største sø, dannet efter et af verdenshistoriens største vulkanudbrud. Søen er 606 km2 og er meget kendt for sine vandaktiviteter og ørredfiskeri. Lystfiskere valfarter hertil. Man regner med at de alene fanger 700 tons ørreder om året.

Byen Taupo er omgivet af mange af caféer og restauranter på grund af de mange gæster, der hvert år kommer her. Huka Falls, som er et must, ligger på vejen til Taupo. Vandfaldet er ikke så højt, men det er rent og klart og har en fantastisk smuk turkisblå farve.

 

Wairakei Park

Huka Falls er et ikke så højt vandfald, men vandet har en rigtig flot turkis farve og en masse skum. Langs floden findes en rejefabrik hvor I kan komme på rundtur imellem de mange bassiner, som man dyrker rejerne i. Til fabrikken er der selvfølgelig en restaurant, hvor I kan få rejer!

En af verdens bedste golfbaner ligger også i parken, nemlig Wairakei International. Er I til lidt vildere sportsgrene så kan I prøve Huka Jet, hvor I bliver sendt ned af floden i hurtig fart med vilde vendinger undervejs. I vil ikke fortryde et besøg i Wairakei Park på jeres rejse til New Zealand.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Lake Taupo. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Lake Taupo er New Zealands største sø
Lake Taupo er New Zealands største sø
Taupo
Taupo
Taupo
Taupo
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: