65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Rotorua

Rotorua er en speciel by, et populært turistmål og beliggende på Nordøen. På grund af svovlkilder under overfladen kan ens næsebor blive udfordret ved første indånding, da varmen fra kilderne stiger op gennem kloakker og utætheder i gaderne. Men som med turen ud på landet når bondemanden har været rundt med gyllesprederen, så vænner du dig til lugten og koncentrerer dig i stedet om de gode og seværdige ting, som fx de mange forskellige søer og fantastiske naturområder.

 

Lækker natur og masser af kulturelle tilbud

I Rotorua er der et stort udvalg af spændende attraktioner, både når det kommer til kultur og natur. Tag f.eks. på vandretur i den smukke natur, prøve kræfter med bjergbestigning, sejlads, luftballontur eller en runde golf. Hvis det skal være i den afslappende ende af skalaen, så hop i en af de varme kilder og få kroppen løsnet godt op.

 

Mød maorier i Rotorua

Der bor mange maorier i Rotorua. Faktisk var det stedet for en af deres første bosættelser, og det bevirker, at der i dag bor ca. 20% flere maorier i Rotorua end i andre byer i New Zealand. Det betyder naturligvis også, at maorierne sætter deres præg på byen. I kunsten, maden og kulturen finder man tydelige tegn på maorisk indflydelse, og Rotorua er en velegnet mulighed for at lære mere om dette spændende folk.

 

Attraktioner i Rotorua

Der er masser af spændende attraktioner til flere dage af både kultur og natur. Af muligheder kan nævnes mange forskellige vandreture, vandaktiviteter,golf, bjergbestigning, sejlads samt flyve med luftballon. Efter en god aktivitet er der masser af tilbud med beroligende afslapning i en af de varme kilder.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Rotorua. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

I Rotorua finder Imange svovlkilder
I Rotorua finder Imange svovlkilder
Rotorua
Rotorua
Rotorua
Rotorua
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: