65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Bay of Islands

Bay of Island er et yndet sted for New Zealændere at holde ferie. Især folk fra Auckland tager hertil i weekenden for at slappe af og nyde de mange flotte bugter og sandstrande. Bay of Island er et fantastisk sted til en uforglemmelig rejse til New Zealand. Der bliver aldrig rigtig koldt i Bay of Islands, da det er subtropisk klima, og derfor er her altid grønt og rart at være. Området er udgangspunkt for at se og svømme med masser af delfiner samt sejladser til de mange smukke øer og bugter. Kauriskovene med de mægtige søjleagtige stammer, som kan blive op til 1000 år gamle, findes mest i Northlandet omkring Bay of Island.

 

Paihia

Paihia ligger perfekt med udsigt til havet og de mange småøer. Det er herfra mange af turene til havet afgår for både lystfiskere og turister.

 

Russell

Russell var engang New Zealands hovedstad. Det er en hyggelig lille by med små gader og kolonihuse, som de stod for 100 år siden. Byen har masser af atmosfære og er værd at bruge nogle dage på. Det er herudfra, man finder "Hole in the Rock" klippe formationen med hul i midten, som havet har skabt.

 

Ninety Mile Beach

Ninety Mile Beach ligger på den vestlige kyststrækning fra det nordligste Cape Reinga og ca. 60km sydpå. Det er tilladt at køre på denne lange hvide sandstrand, som også er kendt for sine skaldyr. Cape Reinga er i maori mytologien det sted, hvor de dødes ånder forlader jorden for at drage hjem til deres forfædres land, Haiwaki.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Bay of Islands. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Smukke Bay of Islands
Smukke Bay of Islands
Waitangi Treaty Grounds - Rejser til Bay of Islands
Waitangi Treaty Grounds - Rejser til Bay of Islands
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: