Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Rydges Auckland

Rydges Auckland er et af byens førende hoteller og byder på en eklektisk atmosfære af 'London sophistication', Sydney cool' og 'New York Style' i skøn kombination med den berømte Kiwi gæstfrihed. Beliggende i centrum af byen i gåafstand fra Viaduct Harbour med de mange barer og restauranter er Rydges Auckland det perfekte sted at bo. Et moderne hotel i nutidig, moderne indretning med alle moderne bekvemmeligheder, der kan tilfredsstille både den krævende forretningsmand og den ferierende, der bare vil have noget ekstra komfort.

I alt 267 rummelige værelser, der alle byder på gratis WiFi og andre moderne faciliteter. Mange værelser har udsigt til byens vartegn Sky tower, som ligger klods op af hotellet. Andre værelser har udsigt til havnen og til Auckland Harbour Bridge. Alle værelser kommer med Rydges velkendte Dream Bed, der sikrer jer en god nats søvn.

Værelser

Hotellet har op til 3 forskellige typer af værelser: Superior, Deluxe og Suiter.

Superior Double Double Room
Denne værelsestype kommer med to senge i stor størrelse, så der er masser af plads at sove på. Rydges Dream Bed er redt med masser af fjer/dun puder og dyne, sengelinned i lækker, blød bomuldskvalitet og gode faste madrasser. Så soveforholdene er helt i orden. En-suite badeværelse med brus og med gratis shampoo, body lotion m.m. Værelsesfaciliteterne omfatter:

 • Ubegrænset gratis WI-FI
 • IPod docking station
 • Daglig rengøring og redning af seng til natten inkl. lidt chokolade
 • Omfattende minibar og mulighed for selv at lave te & kaffe
 • Justerbar A/C
 • In-room film
 • Strygejern og -bræt & sikkerhedsboks

Spise og drikke

Rydges Auckland byder på en af de bedre spisesteder i Auckland, nemlig The CUT Restaurant & Bar. Stedet er især velkendt for sit fine oksekød og sine fine fiskeretter tilberedt med lokale produkter. The CUT Restaurant & Bar har dagligt åben fra 06.00 til sent, 7 dage om ugen. The CUT Restaurant & Bar ligger i stueetagen i hotellet.
Her serveres morgenmad, frokost og middag, så der er aktivitet hele dagen.

The CUT Restaurant
The CUT har som nævnt et godt renommé, når det gælder oksekød, der steges over trækul og helt efter jeres ønsker. Det er dog ikke kun oksekød, det gælder. Her serveres også udsøgte retter, skabt af de bedste råvarer fra New Zealand. God mad gør det ikke alene, så derfor har restauranten også et stort vinkort med de berømte new zealandske vine - både hvid og rød. Vil man hellere have australsk, fransk, italiensk vin eller andet, er det også muligt. Alternativt øl eller ikke-alkoholiske drikkevarer.

The CUT Bar
The CUT Bar et afslappet og hyggeligt sted at nyde en drink og en lille snack før eller efter middagen. Et omffatende udvalg af lokale/internationale øl, vin, spiritus og cocktails sørger for, at alle kan få hvad de gerne vil nyde. Her serveres også mindre bistro-retter, som fx. stedets berømte Wagyu-burger. Prøv den med en lokal øl til.
Baren har naturligvis Happy Hour, så check det ud!

Aktiviteter / attraktioner

Attraktioner & aktiviteter i Auckland
Med hotellets førsteklasses, centrale beliggenhed er der ikke langt til Auckland primære seværdigheder, bl.a.:

 • Sky Tower & Casino
 • Viaduct Harbour
 • Waitemata Harbour
 • Mount Eden
 • One Tree Hill

Attraktioner & aktiviteter udenfor Auckland
Også udenfor byen er der seværdigheder, bl.a.:

 • Waitakere Ranges
 • Waiheke Island
 • Piha Beach & Muriwai Beach

 

Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: