65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Auckland

Auckland er indbyggermæssigt dem største by i New Zealand, og geografisk er byen placeret på Nordøen. Her finder I masser af attraktioner og seværdigheder, som I kender det fra storbyer over hele verden. F.eks. finder I en smuk promenade omkring havnebassinet. Dette område er samtidig et af de nye områder, som er skudt op i Auckland.

 

Blændende flot udsigt fra Sky Tower

Auckland breder sig, da befolkningstilvæksten øges, men da New Zealændere ikke er meget for højhuse, så bygges ud frem for at bygge op. Og med masser af grønne områder. Der findes dog enkelte bygninger, der rager op. Eksempelvis Sky Tower, som er verdens 12. højeste tårn og skyder 328 meter op i luften. Der er en flot udsigt over Auckland fra den roterende restaurant på toppen.

 

Vulkaner i horisonten og besøg på Rangitoto Island

Auckland blev grundlagt i 1840 ovenpå et vulkanområde, og nærmest uanset hvor I kigger hen, kan I se vulkaner i horisonten. Kører I blot ca. 30 minutter uden for byen, så står I i regnskov. I New Zealand er der ikke langt fra by til storslået natur. Fra havnen kan I sejle til Rangitoto Island, som er en 5,5 km bred vulkanø. I kan se øen fra flere steder i Auckland.

Byen har i dag ca. 1,4 mio. indbyggere, og I finder bl.a. gode shoppingmuligheder med både butikker, caféer og restauranter på Karangahape Road, som i daglig tale blot kaldes K Road. Når mørket falder på, er det også på K Road, I finder masser af liv.

 

Bred vifte af kulturelle oplevelser og cykeltur langs stranden

I byen finder I adskillige festivaler, bl.a. med Auckland Festival, New Zealand International Comedy Festival og New Zealand International Film Festival, lige som I har mulighed for at besøge adskillige muséer og kunstgallerier.

I Auckland kan I også leje en cykel og cykle langs strandvejen, som er lang nok til, at I kan få adskillige kilometer i benene. Vær opmærksom på, at Auckland er meget kuperet med masser af bakker, så I får en god workout ud af en dag i sadlen.

 

Få spændende madoplevelser i Auckland

Er vejret godt, finder I masser af badende mennesker på den lange strand, lige som New zealænderne også gerne tænder op under en lækker BBQ, som de hygger med. Generelt har I gode muligheder for fantastiske madoplevelser, da New Zealændere laver god mad i mange forskellige stilarter. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Auckland Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Gå på opdagelse i Auckland
Gå på opdagelse i Auckland
Traditionelle huse i Auckland
Traditionelle huse i Auckland
Auckland skyline
Auckland skyline
Auckland
Auckland

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
  • Rydges Auckland

    Rydges Auckland er et af byens førende hoteller og byder på en eklektisk atmosfære af 'London sophistication', Sydney cool' og 'New York Style' i skøn kombin...

    Læs mere
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: