65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Tamanu Beach er et imponerende sted på stranden på Aitutakis vestlige kyst i Cook Islands. Hotellet har 22 bungalows, 2 swimmingpools, 2 barer og en restaurant midt på stranden. Tamanu Beach er et familieejet hotel, der tilbyder gæsterne en fantastisk oplevelse kombineret med en blanding af kultur, traditioner, lækker strand og venlig lokal Cook Island indkvartering.

Værelser

Hotellet tilbyder flere forskellige værelsekategorier, som for eksempel Intimate Garden Bungalow, Intimate Beach Bungalow, Beachfront Villa og Lagoon View Bungalow, hvor nogle vender mod den tropiske have omringet af kokospalmer og andre ligger kun få skridt fra strandkanten. Stranden ved hotellet er en af de bedste på Aitutaki, specielt når det kommer til snorkling. 

Værelserne på Tamanu Beach har traditionel indretning og indeholder alt, hvad du behøver for et behageligt ophold inkl. aircondition, vifte, telefon, sikkerheds-boks og køkkenudstyr/udstyr til te og kaffe. Room service er tilgængelig på forespørgsel.

Mad og drikke

The Tamanu Beachfront Restaurant åbnede i 2008 midt på stranden. Restauranten har plads til 80 gæster. Restauranten er åben 7 dage i ugen for morgenmad, frokost og middag, a la carte. Torsdag og søndag tilbyder restauranten BBQ med Island Night Fire Show. Fra restauranten kan I, udover dejlige måltider, nyde den helt fantastiske udsigt til de smukkeste solnedgange.

Øvrige faciliteter

  • To ferskvandpools
  • Spa og massage
  • Souvenirbutik

*Hotellets børnepolitik tillader ikke børn under 12 år.

Få din rejse til Cook Islands skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til Cook Islands

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Islands.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: