65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Kangaroo Island

Rejs til Kangaroo Island og oplev det spændende dyreliv. Ved indsejlingen til St. Vincent bugten ligger Kangaroo Island, en 155 kilometer lang og 55 kilometer bred ø. Her er der ikke meget civilisation, men det er ikke for civilisationens skyld, at turister valfarter til Kangaroo Island hvert eneste år. Øen er rig på bush-områder, flotte strande, særprægede klippeformationer og et mangfoldigt dyreliv. Med andre ord et mini-Australien midt i det store hav. Der går en bilfærge fra Cape Jervis, en tur på 40 minutter, hvor I får god mulighed for at se det eventyrlige land fra en ny vinkel.

 

Dyrelivet på Kangaroo Island

Dyrelivet på Kangaroo Island er utroligt, og der er rig mulighed for at se kænguruer og wallabies. Der er også mulighed for at se den australske søløve og sæler samt mange forskellige fuglearter. Samtidig er Kangaroo Island er et godt sted at se koalaer i naturen. De er ikke indfødte på øen, men blev flyttet dertil i 1920'erne for at redde dem for udryddelse i hovedlandet. I dag er der for mange, hvorfor nogle nu bliver flyttet tilbage til Victoria. 

 

Remarkable Rocks 

En af de store attraktioner på Kangaroo Island er Remarkable Rocks, som ligger i Flinders Chase National Park. Det tog omkring 500 millioner af år før vind og vejr gjorde Remarkable Rocks til det, det er i dag. Og det det er i dag er bestemt et besøg værd, da synet er meget imponerende.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Kangaroo Island. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Pelikaner på Kangaroo Island. Foto: South AustraliaTourism, Julie Fletcher
Pelikaner på Kangaroo Island. Foto: South AustraliaTourism, Julie Fletcher
Remarkable Rocks. Foto: South Australia Tourism, Julie Fletcher
Remarkable Rocks. Foto: South Australia Tourism, Julie Fletcher
Kangaroo Island
Kangaroo Island
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: