65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Great Barrier Reef

Langs Australiens østkyst ligger verdens største koralrev, Great Barrier Reef, og langs kysten afgår der mange ture ud på revet. Her kan I dykke, snorkle eller sejle i glasbundsbåd og nyde synet af de smukke koraler og de specielle koralfisk. I kan også være heldig at se store havskildpadder og de fredlige revhajer.

 

Dykning ved Great Barrier Reef

Koralerne er ret krævende, da vandet skal være mindst 17,5 grader året rundt, og det skal være rent og klart. Samtidig skal det også være lavvandet, da koraler kun trives nær vandoverfladen og kun ned til maks 30 meters dybde. Der findes 350 forskellige koraler i alverdens farver med søanemoner, søpindsvin, svampe, søstjerner, snegle og fisk.

Fra Cairns og Airlie Beach er der nogle rigtig gode muligheder for at sejle ud på revet, men også mange andre steder har gode ture. I kan også rejse ud til nogle af de mange smukke koraløer, der ligger ned langs Queenslands kyst.

Det kan godt svare sig at betale for en af de mange endagsture, der går langt ud på revet til nogle af de mindre besøgte og uberørte rev. Har I tiden til det, kan I også vælge en flerdages dykkertur langt ud på nogle af de yderste rev.

Ønsker I at tage et dykkercertifikat på Great Barrier Reef, skal I vælge de selskaber, der udbyder PADI. Det er et internationalt godkendt mærke.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Great Barrier Reef. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her. 

Dyk under havoverfladen ved Great Barrier Reef
Dyk under havoverfladen ved Great Barrier Reef
Nyd også Great Barrier Reef fra en båd
Nyd også Great Barrier Reef fra en båd
Se de farverige fisk ved Great Barrier Reef
Se de farverige fisk ved Great Barrier Reef
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: