65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Find din rejse her

Klik her for tilbud

200 km nord for Adelaide ligger Flinders Ranges National Park, som er en 400 km. lang bjergkæde med knaldrøde og forrevne klipper, hulemalerier, rigt dyreliv og store kløfter. Nationalparken er smukkest i perioden maj til oktober, hvor floraen blomstrer.

Wilpena Pound

Det mest kendte område i Flinders Ranges National Park er Wilpena Pound i den sydlige del. Det er et 20 gange 8 km stort plateau formet som et amfiteater omkranset af 1000 meter høje bjerge. Vejen til Wilpena Pound er asfalteret, mens resten af parken er med grus- og jordveje. Uden for den store bjergkrans gror der stort set ikke noget, mens alt inde i Wilpena Pound er grønt og frodigt. Af uforklarlige årsager regner det væsentlig mere indenfor end udenfor.

Inde midt i Wilpena Pound ligger der en lille landingsbane mellem træerne og et forfaldent hus. En mand havde sat sig for at bosætte sig derinde, men det hele blev skyllet omkuld af regn, inden han blev færdigt. Fra campingpladserne lige udenfor er der flere stier, der går op til punkter, hvor I kan kigge ind, og der er også mere krævende ruter, der går over bjergene og derind. Tæt på campingpladserne kan I komme med små fly henover området og se det hele fra oven.

Ud over campingpladser ligger der også et hotel. Campingpladsen, der ligger sammen med hotellet ligger i en skov fuld af kænguruer, hvor I selv finder en plads til teltet mellem træerne. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Flinders Ranges. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Emu spottet i Flinders Ranges
Emu spottet i Flinders Ranges
Imponerende Wilpena Pound
Imponerende Wilpena Pound
Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til Australien

Hej! Jeg kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Australien.

Vis resultater for: