65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Flinders Ranges

200 km nord for Adelaide ligger Flinders Ranges National Park, som er en 400 km. lang bjergkæde med knaldrøde og forrevne klipper, hulemalerier, rigt dyreliv og store kløfter. Nationalparken er smukkest i perioden maj til oktober, hvor floraen blomstrer.

 

Wilpena Pound

Det mest kendte område i Flinders Ranges National Park er Wilpena Pound i den sydlige del. Det er et 20 gange 8 km stort plateau formet som et amfiteater omkranset af 1000 meter høje bjerge. Vejen til Wilpena Pound er asfalteret, mens resten af parken er med grus- og jordveje. Uden for den store bjergkrans gror der stort set ikke noget, mens alt inde i Wilpena Pound er grønt og frodigt. Af uforklarlige årsager regner det væsentlig mere indenfor end udenfor.

Inde midt i Wilpena Pound ligger der en lille landingsbane mellem træerne og et forfaldent hus. En mand havde sat sig for at bosætte sig derinde, men det hele blev skyllet omkuld af regn, inden han blev færdigt. Fra campingpladserne lige udenfor er der flere stier, der går op til punkter, hvor I kan kigge ind, og der er også mere krævende ruter, der går over bjergene og derind. Tæt på campingpladserne kan I komme med små fly henover området og se det hele fra oven.

Ud over campingpladser ligger der også et hotel. Campingpladsen, der ligger sammen med hotellet ligger i en skov fuld af kænguruer, hvor I selv finder en plads til teltet mellem træerne. 

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Flinders Ranges. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Emu spottet i Flinders Ranges
Emu spottet i Flinders Ranges
Flinders Ranges
Flinders Ranges
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: