65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Brisbane

Brisbane er Queenslands hovedstad og den tredjestørste by i Australien med 1,7 mio indbyggere. Byen er opkaldt efter guvernør Sir Thomas Brisbane fra Sydney, der besluttede at etablere en straffefangekoloni her. Rejser man til Brisbane, vil man se at det er Højhusene dominerer centrum, men i udkanten finder man stadig smukke træhuse, der står på pæle, for bedre at blive afkølet.

Brisbane har mere end 600 spisesteder, hvor friske tropiske frugter er en Queensland-specialitet. Krebsdyrene "Moreton Bay Bugs" og "Queensland Mud Crab" er også nogle lækre specialiteter fra området, og det bør man bestemt prøve på en rejse til Brisbane.

 

South Bank Parklands

Midt i Brisbane findes denne lille oase, hvor I let kan bruge en dag i det 16 ha. store område. I kan gå gennem en miniatureregnskov, sejle på kanaler eller bade ved en dejlig sandstrand. Stedet er perfekt for børnefamilier, der trænger til lidt afveksling fra storbyen.

 

City Botanic Gardens

Ved Brisbane-floden findes en 20 ha. stor botanisk have fra 1865 med træer, buske og blomster. Haven har en hyggelig restaurant og aboriginal kunst.

 

The Old Windmill

Brisbanes ældste bygning er en gammel vindmølle bygget af straffefanger i 1828. Men på grund af en konstruktionsfejl virkede møllen ikke, og man omdannede den derfor til en træddemølle med straffefanger som drivkraft. Møllen blev senere signaltårn og observatorium. Hvis ikke de store skyskrabere var bygget, ville møllen stå hævet over byens tage.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Australien. Kontakt en af vores rejseeksperter, og start planlægningen.

Læs mere om Australien her.

Rejser til Brisbane
Rejser til Brisbane
South Bank Parklands i Brisbane
South Bank Parklands i Brisbane
Rejser til Brisbane
Rejser til Brisbane

Udvalgte hoteller

Der er flere hoteller end vist. Kontakt os for mere information.
 • Spicers Balfour Hotel

  Set udefra ligner Spicers Balfour Hotel mange af de smukke, klassiske 'Queenslander' villaer, der kan ses overalt i hotellets nabolag, som er det fashionable...

  Læs mere
 • Spicers Peak Lodge

  Spicers Peak Lodge ligger på en bjergtop på et privat 40 km2 stort område i Queenslands højland, omgivet af den fantastiske natur i den UNESCO-beskyttede Mai...

  Læs mere
 • Spicers Canopy

  Spicers Canopy er et unikt og særligt mindeværdigt eco-campsite i Queenland, beliggende sydøst for Brisbane i det smukke naturområde ved Scenic Rim. Campen l...

  Læs mere
Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Australien!

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: