65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Kombi-krydstogt med BENNS 

Hvad er et kombi-krydstogt, og hvem henvender det sig til? Et kombi-krydstogt er en kombination af et krydstogt og en rejse med base på land. Det er lavet til jer, der ikke vil gå på kompromis med jeres rejse.

Hos BENNS specialiserer vi os både i krydstogtrejser og i rundrejser på land. Nogle er til det ene, mens andre er til det andet. Men mange er interesseret i begge rejsetyper, så derfor har vi lavet det, vi selv kalder ”kombi-krydstogter”. Her får I altså det bedste fra to verdener!

 

Krydstogtet ligger fast – resten kan tilpasses

Med et kombi-krydstogt får I et krydstogt, som ligger fast med rute og periode for sejladsen. Dette gør vi for at sikre en rigtig god pris, hvilket er en af fordelene ved denne rejsetype.
Udover krydstogtet tilbyder vi så nogle ekstra oplevelser med udflugter før og/eller efter krydstogtet. Her vil vi typisk indkvartere jer på hotel i en eller flere byer i nærheden af krydstogtets start- eller slutsted. Der kan være tid på egen hånd og udflugter med lokale guider.

Der er altså tænkt på alt omkring logistikken, og I skal bare læne jer tilbage, nyde turen og oplevelserne undervejs, både før, under og efter krydstogtet, mens vi klarer praktikken.
Vores kombi-krydstogter her på hjemmesiden har en afrejsedato fra Danmark. Denne dato er sat ud fra vores eksperters råd til, hvordan I får mest muligt ud af opholdet før/efter krydstogtet. Det er dog muligt at tilpasse denne del, hvis I har andre ønsker til landarrangementet. Fortæl os om disse, når I bestiller et tilbud – så skræddersyr vi jeres kombi-krydstogt.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres kombi-krydstogt. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Nyd tilværelsen ombord på skibet
Nyd tilværelsen ombord på skibet
På krydstogt til Sydney i Australien
På krydstogt til Sydney i Australien
Rejseekspert Heine kan skræddersy dit krydstogt

Interesseret i et kombi-krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere din krydstogtrejse!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: