65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Krydstogt med Costa Fortuna

Costa Fortuna har fået sit navn, fordi når man er ombord, mødes man af lykke og held hele vejen rundt. Alt ombord på Costa Fortuna er inspireret af de gamle skibe, der krydsede Atlanten, dengang det var den oplagte transportform. Indretningen trækker spor fra 1920'erne, og der hænger endda vintage reklamer for fortidens sejladser. Costa Fortuna blev taget i brug i 2003.

Fællesområderne på Costa Fortuna bærer navnene på de mest berømte italienske transatlantiske passagerskibe, hver ledsaget af det år, de blev taget i brug: Rex 1932 Theatre, Michelangelo 1965 Restaurant, Conte di Savoia 1932 Grand Bar og mange flere, alle er de en hyldest til fortidens storhed indenfor atlantisk passagerskibsfart. Passagerdækkene bærer navnene på nogle af de vigtigste havne, hvor disse fortidens mastodonter anløb. Den sofistikerede arkitektur, de elegante møbler og historien, der kan jer rundt ombord på skibet, gør en tur med Costa Fortuna til uforglemmelig rejse.

Skibsfakta
Skibsklasse: Fortuna Class
Længde: 272 m
Bredde: 38 m
Antal dæk: 12, heraf 8 med kahytter 
Antal kahytter: 1.354
Antal passagerer: Mellem 2.698 til 3.250
Antal besætning: 1.068
Bruttovægt: 103.000 tons

Kahytter og suiter ombord på Costa Fortuna

Costas kahytter er behagelige og hyggelige. Det perfekte sted at slappe af efter en travl dag med aktiviteter, social interaktion og sammentræf, både om bord og på land. Costa har forskellige typer kahytter, hvad angår størrelse og placering, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov. De har indvendige, udvendige med havudsigt, balkon eller suitekahytter tilgængelige, som alle er designet til at give maksimal komfort, elegance og afslapning.

Kahytterne på skibene er inddelt i Classic og Premium (primært baseret på deres placering på skibet).
Uanset hvilken kahytskategori I vælger, indeholder jeres kahyt bl.a. eget bad og toilet, aircondition, interaktivt-TV med satellitkanaler, minibar, samt 24-timers roomservice og WiFi mod betaling. Skibet er også velegnet i forhold til handikappede. Der er 27 kahytter indrettet til gæster med specielle behov. 

Indvendig kahyt

Kahyt på ca. 14 m2, uden vindue. Kahytterne er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Flere kahytter har herudover køjesenge og giver dermed plads til 3-4 personer.

Udvendig kahyt

Kahyt på ca. 18 m2 med vindue. Kahytterne er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Flere kahytter har herudover køjesenge eller sovesofa og giver dermed plads til 3-4 personer.

Balkonkahyt

Kahyt på ca. 20 m2 med egen balkon mod havet. På balkonen finder I to stole og et lille bord. Flere kahytter har herudover køjesenge eller sovesofa og giver dermed plads til 3-4 personer.

Suiter

Suite på ca. 31 m2. Suiten er udstyret med dobbeltseng og sovesofa så der er mulighed for soveplads til 3 personer, badeværelse med badekar inkl. bruser, påklædningsgang samt stor privat balkon.

Grand suiter

Suite på ca. 42 m2. Suiten er udstyret med dobbeltseng og sovesofa så der er mulighed for soveplads til 3-4 personer, badeværelse med jacuzzi og bruser, påklædningsgang samt stor privat balkon.

Kahytterne ombord på Costa Fortuna fordeler sig som følger

Suite kahytter: 58.
Balkonkahytter: 464.
Udvendige kahytter: 321.
Indvendige kahytter: 511.

Udvalgt underholdning og aktiviteter

Costa Fortuna har underholdning for alle aldre. Hører du til de aktive er der både fitnesscenter, løbebane og boldbane/basketball. Man kan også slappe af i et af skibets mange jacuzzis, læse en bog i biblioteket eller prøve lykken i kasinoet. For de mindste byder skibet også på en vandrutsjebane og børnepool.

Af andre underholdningsmuligheder og aktiviteter kan nævnes:

 • Swimming pools og boblebad
 • Diskotek
 • Card room
 • To børneklubber: En Squok Club for de 3-11 årige og Teen Zone for de 12-17-årige.
 • Shopping område
 • Excite Piano Bar
 • Bibliotek
 • 4D biograf, Formel 1 Simulator

Restauranter

Skibet byder på 4 restauranter, nogle er inkluderede i krydstogtsprisen, mens en kan I spise i mod et mindre tillæg.

 • Michelangelo 1965 Restaurant: Hovedrestauranten strækker sig over to etager. Her serveres en varieret a la carte menu til aften.
 • Cristoforo Colombo 1954 Buffet Restaurant: Buffetrestaurant med store vinduer mod havet, som egner sig perfekt til frokost eller aftensmad i et uformelt miljø
 • Raffaello 1965 Restaurant: I et behageligt klassisk, varm udsmykning kan I nyde en elegant middag eller frokost.
 • Conte Grande 1927 Club Restaurant: En kulinarisk oplevelse med en à la carte menu i en lille hyggelig restaurant på skibets øvre dæk. Betalingsrestaurant.

Barer & lounges

Skibet byder på 11 barer.

 • Leonardo da Vinci 1960 Bar– Et behageligt sted sludre om aftenen over en aftendrink til lidt dæmpet musik i baggrunden.
 • Conte Rosso 1921 Piano Bar – Det perfekte sted at slappe af til lidt livemusik mens I nyder en drink før eller efter middagen.

Derudover finder I også Costa Bar, Conte di Savoia 1932 Grand Bar, Classico Roma 1926 Bar, Conte Verde 1923, Vulcania 1927, Oceania 1932, Colombo 1954, Conte Grande 1927 og Solarium.

For den ekstra forkælelse: Solemio Spa

En oase af velvære og afslapning
Solemio Spa er et ægte spaområde for dem der ønsker total velvære i en afslappende atmosfære. Nyd lidt "mig tid". Den har et areal på ca. 3.500 kvadratmeter og er dedikeret til at genvinde fysisk energi og psykisk balance i en unik atmosfære inspireret af de gamle romerske bade. Giv dig hen til det nænsomme vand i de termiske og thalassoterapeutiske pools, dampbade og finske saunaer, og oplev behandlingerne, som er inspireret af den oldgamle, yurvediske lære. Solemio Spa wellness-center, med udsigt over havet, er en verden, hvor tiden står stille, en unik fornemmelse af at leve i harmoni med dig selv. Du vil gå revitaliseret derfra i krop og sjæl.

Costa Fortuna mod solnedgangen
Costa Fortuna mod solnedgangen
Balkonkahyt på Costa Fortuna
Balkonkahyt på Costa Fortuna
Klassisk indretning i italiensk stil på Costa Fortuna
Klassisk indretning i italiensk stil på Costa Fortuna
God service med Costa Cruises
God service med Costa Cruises
Loungeområde på Costa Fortuna
Loungeområde på Costa Fortuna
Nyd inkluderede måltider i hovedrestauranten ombord
Nyd inkluderede måltider i hovedrestauranten ombord
Costa Fortuna - et klassisk krydstogtskib
Costa Fortuna - et klassisk krydstogtskib
Indvendig kahyt på Costa Fortuna
Indvendig kahyt på Costa Fortuna
Masser af gode stunder på Costa Fortuna
Masser af gode stunder på Costa Fortuna
Hovedrestaurant på Costa Fortuna
Hovedrestaurant på Costa Fortuna
God underholdning i skibets teater
God underholdning i skibets teater
Charlotte kan hjælpe med at skræddersy dit Costa krydstogt

Interesseret i et krydstogt?

Jeg kan hjælpe med at arrangere dit krydstogt med Costa Cruises!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: