Tilmeld dig "flyt en autocamper" her

Hvad går konceptet ud på?

Kort fortalt går "flyt en autocamper" ud på, at autocamperfirmaer indimellem har autocampere, der skal flyttes fra et depot/fabrikken ud til andre depoter, og da det er ret dyrt, hvis firmaerne selv skal flytte vognene, "udlicterer" de med glæde opgaven til privatpersoner - og som tak for hjælpen kvitterer de som regel med en kraftigt reduceret autocamperleje.

Det eneste man således selv skal betale, udover det beskedne beløb for lejen af autocamperen, er den første nat på hotel, flyrejsen og forsikringen på autocamperen, hvilket betyder, at man ofte kan score sig en billig ferie ved disse tilbud. I øjeblikket har vi aftaler med to forskellige firmaer om at flytte autocampere: Cruise America og Apollo/STAR RV.  

Du kan tilmelde dig "flyt en autocamper"-konceptet via formularen nederst på denne side, så modtager du priser og datoer direkte i din indbakke, så snart vi har tilbud klar.

Hvilke autocampere er der tale om?

Vi hjælper med at flytte fabriksnye modeller fra nedenstående selskaber:

Hvilke lande kan vi flytte en autocamper i?

I øjeblikket flytter vi kun autocampere i USA og Canada. De autocampere vi hjælper med at flytte, er fabriksnye vogne, der skal flyttes i foråret. I USA regel sker opsamlingen som regel i Minneapolis og Chicago, hvorfra de flyttes til andre depoter rundt om i landet f.eks. i Florida, New York, Las Vegas, byer langs den amerikanske vestkyst og andre byer rundt om i USA. I Canada sker opsamlingen som regel nær Toronto (Cruise Canada) med aflevering i byer som Calgary og Vancouver.

Hvor meget ved vi om autocamperen inden afrejse?

Ofte har vi flere forskellige tilbud, hvoraf nogle er uspecificerede, hvilket betyder, at man ikke på forhånd ved, hvilken vogn man får, før man afhenter autocamperen på depotet. Andre gange ved vi på forhånd, hvilke autocampere, der skal flyttes, og så kan man vælge fra en liste af forskellige modeller. Mange gange, når det er rigtig billigt, er det uspecificeret, men udlejerne gør selvfølgelig, hvad de kan, hvilket vil sige at større grupper får de største vogne, og mindre grupper får de mindste vogne.

Hvilke faciliteter er der i autocamperen?

  • Køkkenudstyr
  • Sengetøj og håndklæder ligger altid klar i autocamperen.
  • Den er fuldt udstyret, og man har faktisk det samme, som når man bor på hotel. 
  • Som udgangspunkt er der altid toilet og bad i vognene – og hvis det er uspecificeret, vil man på forhånd vide, om det er med eller ej.

 Tilmeld dig "flyt en autocamper" her

Hvem henvender konceptet sig til?

Generelt henvender vores "flyt en autocamper"-koncept sig mest til folk, der er 50-60+ f.eks. par, hvor børnene er rejst hjemmefra, og hvor man har tiden til at tage af sted. Selvom det oftest er par, vi sender afsted, så har vi også enkelte børnefamilier, men da det jo ofte ligger uden for skolernes ferie, passer det ofte ikke børnefamilier. Så generelt er det for de fleksible rejsende.

Vi oplever også, at der er mange, der bruger det som en smagsprøve på denne rejseform. De vil gerne prøve en autocamperferie, men er i tvivl om, det er noget for dem. Ofte er en autocamperrejse heller ikke den billigste rejsetype, men med "flyt en autocamper"-konceptet er vi nede i gode og billige priser. Mange gange er det omkring halv pris, og derved til en pris, hvor alle har råd til at prøve denne rejseform. Sidst, men ikke mindst, så ser vi rigtig mange, der vender tilbage og spørger om, hvornår næste års vogne skal flyttes - fordi man bare må afsted igen, når man først har prøvet det.

Hvor lang tid varer rejsen typisk?

Rejsen vil typisk vare mellem 18-30 dage - alt efter hvilket selskab, man flytter for. Men det er også lange stræk. Den mest populære strækning er fra det nordlige USA til det sydvestlige USA. Og der skal man minimum have to uger for at opleve så meget som muligt.

Flyt en autocamper
Flyt en autocamper

 Tilmeld dig "flyt en autocamper" her

Hvad er det bedste ved konceptet og rejseformen?

Der en mange fordele ved "flyt en autocamper"-konceptet og autocamperferie generelt. Først og fremmest har man "et hus på ryggen", og kører rundt med det hele. Man kan selv lave mad og varme vand til kaffen, når man har brug for det, og man har toilet, bad, senge inden for rækkevidde, mens man kører. Nemmere bliver det simpelthen ikke. 

Derudover oplever folk, som tager på autocamperferie, at de kommer meget tættere på lokalbefolkningen i det land, de rejser i. Særligt amerikanerne elsker selv at campere, og på campingpladserne falder man hurtigt i snak med naboer og kommer således tæt på den amerikanske kultur. Hvis man booker sig ind på et hotelværelse, vil man ikke få den oplevelse. Så uden at være tvunget til det, har man muligheden for at møde andre mennesker.

Man kommer også tættere på den smukke og varierede natur, og det er en kæmpe oplevelse. Det med at være en del af naturen, er en stor del af autocamperlivet. Udover at man sparer penge, så giver det en ekstra god oplevelse, at man kan stoppe, hvorend man ønsker. Alt i alt er en autocamperferie en gylden mulighed for at få en ferie spækket med nye, anderledes indtryk og gode oplevelser.

Hvad indgår i prisen?

  • Flybillet
  • Første nat på hotel
  • Autocamper og forsikring og alt det udstyr, der skal være i vognen: sengetøj, håndklæder og køkkenudstyr. Så man er fuldt udstyret. Man kan også tilkøbe flere nætter til de sidste dage, hvis man for eksempel gerne vil opleve mere af den by, man ender i til sidst. Det oplever vi mange, der gerne vil.

Vi vil afsted – hvad skal vi gøre?

Vi tilbyder "flyt en autocamper"-konceptet hvert år - oftest sender vi tilbuddene ud i efteråret. Det er meget populært, og ofte går der kun en uge, inden det hele er solgt. Husk derfor at tilmelde dig via formularen nedenfor, hvis du ønsker at være blandt de første, som får besked om de eksakte priser og datoer for afrejse.

Du tilmelder dig "flyt en autocamper"-konceptet ved at udfylde nedenstående formular:

Venligst bekræft, hvad du ønsker at modtage fra BENNS:

Du kan til enhver tid afmelde dette newsletter ved at klikke på linket nederst. Gå til vores hjemmeside for information vedrørende privatlivspolitik.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.