65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om Madrid

Madrid er en kosmopolitisk storby med moderne infrastruktur. Byen har en af de fineste historiske bykerner i Europa, der harmonisk er tilført en moderne og bekvem infrastruktur.

I tillæg byder byen på et stort udvalg af hoteller med den mest moderne teknologi inden for AV-udstyr og kommunikation, og er således ideel til konferencer, seminarer mv. Alt dette i kombination med et dynamisk og åbent samfund, der samtidig er hjerteligt og varmt, har gjort Madrid til en af den vestlige verdens driftige hovedstæder.

Byen er samtidig Spaniens centrum for forretnings- og finansverdenen, statsforvaltningen og tjenesteydelser, som forenet med en enorm kultur- og kunstarv, der stammer fra mange århundreders spændende historie, gør byen spændende og attraktiv til ethvert formål.

Storslåede bygningsværker og seværdigheder

Madrid oplagt at tage til på en firmarejse og Madrid er kendt for sine storslåede bygninger som det store Kongeslot, hyggelige pladser som Plaza Mayor, forretningsgaden Gran Vía, et af de mest spændende natteliv i Spanien, store grønne områder og parker som Retiro-parken, der giver byen et ret så grønt image, samt kulinariske oplevelser som f.eks. det lækre tapas-køkken.

Madrid historiske centrum, kaldes ofte ”det habsburgske Madrid", og den imponerende plads, Plaza Mayor, som blev indviet i 1620 og er en af Spaniens mest typiske og populære pladser, er spillevende eksempler på byens spirende pragt i det 16. og 17. århundrede. Af øvrige seværdigheder kan nævnes pladsen Puerta del Sol, der er omgivet af et forskelligartet og udsøgt forretningsområde, samt ”kunstalléen” som har fået dette navn på grund af de fantastiske museer, paladser og parker, den er omgivet af.

Spansk kultur i verdensklasse

Kunst og kultur er en vigtig del af Madrids selvforståelse. Hovedstaden har over 60 museer. Inden for et lille område, der i folkemunde går under betegnelsen ”Kunsttrekanten”, ligger verdensklassemuseer som Prado-museet med en af verdens fineste malerisamlinger, Nationalmuseet for Moderne Kunst Reina Sofía, der udstiller spansk samtidskunst, heriblandt værker af Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí og Juan Gris og Thyssen-Bornemisza-museet med over 800 malerier, der omfatter alle perioder lige fra de første hollandske mestre til avantgardistiske bevægelser. Madrid er dog især kendetegnet ved en dyb, smittende og ærlig livsglæde, som man møder overalt. Det livlige natteliv er også et vigtigt aktiv for den spanske hovedstad. Der findes en fantastisk stemning på pubber, diskoteker, barer og i lokaler med flamencodans.

I Madrid er det således kun ens fantasi, der sætter grænser for, hvad man kan opleve, så uanset om man er på en firmarejse, en grupperejse, et firma kick-off eller noget helt fjerde, så er Madrid byen, hvor jeres krav og ønsker kan honoreres.

Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Historisk og smuk arkitektur i moderne omgivelser
 • Over 60 museer
 • Mad i verdensklasse
 • Et behageligt klima året rundt
Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Aktiviteter i Madrid

  Generel sightseeing
  Hvis I ikke har været i Madrid før, vil det være en god indgangsvinkel til byen at arrangere en generel sightseeing. Her kommer I rundt til byens seværdigheder, så som Calle Mayor, Puerta del Sol, Carrera de San Jeronimo, Parliament Square, Neptuno Fountain etc. Hvis I ønsker det, kan denne sightseeing evt. kombineres med et besøg på det verdens berømte Prado Museum og/eller et besøg på Royal Palace.

  Skræddersyet sightseeing
  Hvis I ønsker at fokusere jeres sightseeing på et bestemt emne, såsom arkitektur, så er det mulig at skræddersy sightseeingen, så den tilpasses gruppens ønsker.

  Museer
  Det verdensberømte Prado Museum, har betydelige samlinger inden for tegninger, tryk, mønter, medaljer etc. Museet er dog mest kendt for de mere end 3000 malerier og mere end 700 skulpturer. I Madrid finder I også Reina Sophia Museet, som har er et kulturcenter, her er der bla. permanent udstilling af moderne spansk kunst.

  Fodbold
  Fodbold er en stor del af den spanske kultur I Madrid findes kongeklubben Real Madrid og rivalerne fra Atletico Madrid.

  Tapas-tur
  Det er muligt at arrangere en ca. 3 timers ”tapas-tur”. Her vil I komme rundt til nogle af Madrids tapas-restauranter. Guiden vil undervejs fortælle jer om tapas-traditionen og de forskellige tapas-restauranter. . Der vil selvfølgelig være mulighed for smagsprøver på de forskellige tapas-restauranter.

  Besøg på vingård
  Det er muligt at arrangere besøg på vingården Bodegas Real Cortijo, som ligger ca. 30 km uden for Madrid. Her vil I få en rundvisning og efterfølgende vil der være mulighed for at smage vinen.

  Møder & Konferencer
  Der er gode muligheder for at arrangeret møde/konference/seminarer i Madrid. Der er et utal af hoteller i Madrid som har de faciliteter som kræves for at kunne arrangere et møde/konfrence/seminar.

 • Aktiviteter udenfor Madrid
 • Attraktioner i Madrid på firmarejsen
 • Spise og drikke i Madrid
Plaza Mayor i Madrid
Plaza Mayor i Madrid
Plaza Cibeles i Madrid
Plaza Cibeles i Madrid

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Madrid
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: