65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om London

Selvom London kun indeholdt sine landemærker – Buckingham Palace, Big Ben, The Tower of London – ville byen stadig rangere som en af verdens toprejsemål at besøge.

For London er meget mere end det og det er derfor perfekt at tage på grupperejse eller firmarejse til London. London er også en stor flok røde dobbeltdækkerbusser, et hav af sorte paraplyer og en uforlignelig fortsættelse af mere end 2000 års historie. I dag en moderne by men dog så nært forbundet til sin historie.

Masser af muligheder

Det er spændende at udforske London på en gruppe- eller firmarejse, og byen drager sine besøgende med fantastiske museer, kongelig pomp og pragt og 1001 historiske fornøjelser. Hvis man et øjeblik glemmer regnen, de mange mennesker og de høje priser, hvad er det så egentlig, der gør London til sådan en uimodståelig by at besøge?

London - en multikulturel storby

London er en formodentlig den mest forskelligartede by, når det kommer til kultur. 1/3 del af byens indbyggere er født uden for England, og her tales mere end 300 forskellige sprog. En så stor kulturel diversitet gør også, at alle føler sig velkommen her i en varm atmosfære af tolerance. London er samtidig en af Europas største byer og helt fremme i forreste kulturlinie, hvad enten det gælder gastronomi, musik, teater, mode eller digtning. Noget som resten af verden ser misundeligt på og vender sig mod for inspiration.

I London kan man opleve alt, kun fantasien sætter grænser, så uanset formålet om man er på en firmarejse, grupperejse eller et firma kick-off eller noget helt fjerde, så er London byen, hvor jeres krav og ønsker kan honoreres.

Derfor skal du vælge denne rejse:
 • Teater og musicals i verdensklasse
 • Gode shoppingmuligheder
 • Fodboldens højborg
 • En række arkitektoniske højdepunkter
Få et tilbud Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Møder og konferencer i London

  Der er mange muligheder for at flytte mødet/konferencen til London. London har et stort udbud af hoteller, som tilbyder de mødefaciliteter, I måtte efterspørge, lige fra 4- 5/stjernede hotellet til mødefaciliteter på 3/stjernede hoteller. Efter en lang dag med konference/møde/seminar er tiden nu kommet til lidt afslapning. Hvis I ønsker en aften, I ikke lige glemmer, kan I evt. starte aftenen med at leje jeres egen ”capsule” i London Eye og nyde et glas champagne, mens I nyder udsigten over London. Herefter tager I videre til en af Londons mange restauranter og nyder en god middag.

 • Aktiviteter i London
 • Attraktioner i London
London Eye og Themsen
London Eye og Themsen
Flot arkitektur i London
Flot arkitektur i London

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Bestil et tilbud for at få specifikke priser for netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til London
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Fly t/r inkl. skatter og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestllingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: