65 65 65 63
Man - tors. kl. 08.00 - 16.00. Fre. 08.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 63
Få et tilbud

Om Berlin

Tag på firmarejse til Berlin. Få byer i Europa har oplevet en så omtumlet tilværelse og set så voldsomme forandringer som Tysklands hovedstad Berlin. Berlin har været hovedstad for kurfyrstendømmet Brandenburg, for kongeriget Preussen, for det Tyske kejserrige, for Weimarrepublikken, for Nazi-Tyskland og for DDR (kun den østlige del).

Siden genforeningen den 3. oktober 1990 er Berlin igen hele Tysklands hovedstad, men bybilledet bærer stadig tydeligt præg af forhistorien og især af de 45 år, hvor Berlins østlige og vestlige del udviklede sig uafhængigt af hinanden. Berlin er i dag igen hjemsted for den tyske regering og parlament og en af Tysklands 16 delstater.

Berlin er omgivet af delstaten Brandenburg og beliggende ved floden Spree kun 70 km fra den tysk-polske grænse.

Kulturelt centrum

Berlin har i løbet af sin næsten evigt omskiftelige status og tilværelse spillet en væsentlig rolle i mange store verdenshistoriske begivenheder og er efter genforeningen igen blevet et af de vigtigste kulturelle og politiske centre i Europa. Byen er i sig selv et vigtigt trafikknudepunkt og har derudover utallige verdenskendte kulturinstitutioner og førsteklasses forskningscentre og universiteter.

Byen er en af de mest besøgte byer i Europa og har oplevet en stigende interesse fra især danskere og lejlighedskøbere, fordi en af byens forcer på nuværende tidspunkt er det særdeles attraktive prisniveau, dels på lejligheder/fast ejendom, dels i al almindelighed. Man får masser for sine penge, når man tager på firmarejse til Berlin.

Byen har i dag godt 3,5 millioner indbyggere, hvilket betyder at byen er klart den største by i Tyskland. Berlin er især kendetegnet af en enorm befolkningsudskiftning. Siden genforeningen i 1990 har 1.7 mio indbyggere forladt byen, mens 1.8 mio andre er kommet til.

Verdensberømte museer

Berlin råder over et stort antal museer og mange er særdeles berømte. De fleste af dem ligger på museumsøen. Museumsøen blev dannet på kongelig ordre i 1841. Ifølge denne skulle den nordlige del af Spree-øen omdannes til et "område viet til kunsten og oldtidskundskaben".

Kort tid efter blev Altes Museum og Neues Museum bygget, og i 1876 kom også Alte Nationalgalerie, et af de flotte museer på øen. Også Pergamon Museum, med Pergamonaltret, ligger på øen.

I Berlin er det således kun ens fantasi, der sætter grænser for, hvad man kan opleve, så uanset om man er på en firmarejse, en grupperejse, et firma kick-off eller noget helt fjerde, så er Berlin byen, hvor jeres krav og ønsker kan honoreres.

Derfor skal I vælge denne rejse:
 • Kulturelt centrum
 • Verdensberømte museer
 • Spændende historie
 • Ideelt for konferencer
Book et møde

Dagsprogram

Dette er blot et rejseforslag. Vi kan skræddersy rejsen efter jeres ønsker.

 • Attraktioner i Berlin

  Rækken af attraktioner er uendelig lang, så her er en forsmag på de væsentligste ting, man bør opleve/besøge når man er på firmarejse i Berlin:

   

  Kürfürstendamm

  Kurfürstendamm er Berlins mest populære shoppingboulevard. Fra Gedäctniskirche løber den 3,5 kilometer boulevard vestpå med butikker, hoteller og restauranter. På toppen af Kurfürstendamm ved Breitscheidsplatz løber boulevarden ind i Tauentzienstrasse, og her ligger KaDeWe - et af verdens største varehuse.

   

  Brandenburger Tor

  Brandenburger Tor har været et symbol og et varetegn for Berlin og Tyskland i mere end 200 år. Brandenburger Tor blev bygget i 1791 for at repræsentere fred, og det har ironisk nok siden været centrum for og et symbol på Den Kolde Krig, men også på genforeningen af Tyskland.

   

  Rigsdagen

  Rigsdagen er navnet på den bygning, der huser den tyske Forbundsdag og er i dag Berlins største seværdighed. Det skyldes hovedsageligt glaskuplen, som tilbyder en 360 graders udsigt over Berlin. I kan dog også se forelæsninger, deltage i politiske møder eller tage på guidede ture.

   

  Alexanderplatz

  Alexanderplatz er den mest berømte plads i Berlin. Efter 2. verdenskrig var der ikke meget tilbage af den oprindelige plads, som var et af de vigtigste trafik- og indkøbscentre i det østlige Berlin. Alexanderplatz er mest kendt for fjersynstårnet, der blev Østberlins prestigefyldte varetegn og sendemast, der kunne ses ovre på ”den anden side”.

   

  Checkpoint Charlie

  Byens traumatiske vartegn på adskillelsen kan stadig ses visse steder. Blandt andet ved Checkpoint Charlie i Friedrichstrasse. Checkpoint Charlie var nok den mest kendte af grænseovergangene mellem Øst- og Vestberlin, mens byen var delt af Berlinmuren.

   

  Museumsøen

  Museumsøen er Berlins ældste og mest kendte museumskompleks. Fem museer på en ø ved Spreefloden midt i Berlin er et uundgåeligt stoppested på Berlinerturen. Museumsøen er enestående og indeholder skatte fra menneskehedens 6.000 år lange historie.

   

  Berliner Dom

  I Berlins store domkirke kan I både komme til vejrs og under jorden. Kuplen på Berliner Dom blev voldsomt beskadiget under 2. verdenskrig, men blev genindviet i 1993, så I kan nu igen gå de 270 trin op og nyde den formidable udsigt over Berlin.

   

  Det jødiske museum

  Museet er placeret i en meget speciel bygning fra 2001, og bygningen alene er et besøg værd. Den er lavet i zig-zag og bliver i folkemunde kaldet "blitz" (lynet). Interaktive udstillinger, skuffer, der inviterer til at blive trukket ind og ud, og kvælende, klaustrofobiske rum, hvor der ikke trænger noget lys ind. Den jødiske historie bliver udfoldet i perfekte rammer her.

   

  Potsdam

  Potsdam ligger 25 km syd for Berlin og er i dag hovedstad i delstaten Brandenburg. Kongeslotte, parker og museer præger byen, som også er omgivet af søer, kanaler og parker. Det samlede kompleks af parker og slotte blev i 1990 fredet som Unesco World Heritage Site.

   

  Sachsenhausen

  35 kilometer nord for Berlin får I en anderledes gåtur ind i fortiden i Sachsenhausen, der var en af Nazi-Tysklands største koncentrationslejre. Her udryddede nazisterne titusindvis under 2. verdenskrig. Koncentrationslejren var træningslejr for SS og hovedkontor for hele koncentrationslejrsystemet.

 • Forslag til sightseeing i Berlin
 • Forslag til kanalrundfart i Berlin
 • Forslag til kulturoplevelser i Berlin
 • Forslag til restauranter i Berlin
 • Forslag til ølsmagning i Berlin
 • Programforslag på 3 eller 4 dage
Charlottenburg i Berlin
Charlottenburg i Berlin
Gendarmenmarkt i Berlin
Gendarmenmarkt i Berlin

Priser

Vi gør opmærksom på, at priserne nedenfor er indikerende fra-priser, hvilket betyder, at de kan variere baseret på bl.a. rejseperiode, bestillingstidspunkt, tilgængelighed, valutakurser mm. Særligt rejser i højtider (påske, jul og nytår) er forbundet med ekstraomkostninger. Bestil et tilbud for at få en specifik pris på netop jeres rejse.
Priser for firmarejser til Berlin
Rejseperiode Hele året
Fra kr. Kontakt os

Hvad er inkluderet i prisen?

Prisen inkluderer:
 • Transport t/r inkl. skatte og afgifter
 • Overnatning
 • Aktiviteter og udflugter
Prisen inkluderer ikke:
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: