65 65 65 65
Mandag: Kl. 09:00 - 17:00. Tirsdag - torsdag: Kl. 08:30 - 17:00. Fredag: Kl. 08.30 - 16:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Lad dig blive forført at lækre og varierede Spanien! Nyd de herlige, lange sandstrande. Svøm i glitrende klart, blåt vand. Dans en fyrig flamenco, og smag på de spanske specialiteter som tapas og paella.

I Spanien råder der en afslappet atmosfære, hvor trivsel, god mad og drikke prioriteres højere end perfektionisme og punktlighed. Derudover går hele familien ofte på restauranter og barer sammen, hvilket gør, at gader og pladser syder af folkeliv til langt ud på natten. Som besøgende smitter spaniernes livsglæde let af på en.

Her finder du også fantastiske kulturskatte og nogen af Europas mest hippe storbyer. Besøg den romantiske by Sevilla, det imponerende palads Alhambra i Granada og moskéen I Cordoba. Verdensmetropoler Madrid og Barcelona byder begge to på trendy shopping, interessante kunstmuseer og et fantastisk natteliv.

Klimaet hører til Europas bedste, og der er utallige lækre strande i Spanien. Mange sværger til solkystens fristelser, mens andre foretrækker de Baleariske øer (Mallorca, Menorca og Ibiza). 

Mallorca
Mallorca er den største af de Baleariske Øer og en sand perle i Middelhavet. Her får I alt det som en rigtig ferie byder på. Storbyoplevelser i Palma de Mallorca, flotte strande overalt på øen lige fra Alcudia i nordøst til Cala D'Or i det sydøstlige hjørne, mageløs natur især på vestsiden af øen med Sierra Tramuntana og ikke mindst klassiske middelhavscharme med idylliske bjerglandsbyer, pinjelunde, vinmarker, pittoreske klippebuger med azurblåt, lunt vand og ikke at forglemme masser af historie og kultur. Et ideelt rejsemål for at mini-break, for en badeferie og for rejsen med den særlige lejlighed.

BENNS byder på det perfekte udgangspunkt for jeres Mallorcaferie. Læs mere om Hotel Bon Sol her.

Længst mod syd strækker badesæsonen sig fra slutningen af april til begyndelsen af november. Her er selv vintrene milde med temperaturer op mod 20 grader og gode chancer for sol. På Kanarieøerne er der dansk højsommer hele året!

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Spanien. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Europa her. 

Det gamle tog, der kører fra Soller til Port Soller
Det gamle tog, der kører fra Soller til Port Soller
Madrid
Madrid
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din rejse i Europa

Skræddersyede rejser i Europa

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse i Europa.

Rejseforedrag

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: