65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Færøerne

På en rejse til fantastiske Færøerne, vil I få nogle dejlige oplevelser i den skønne og smukke natur. Vejret er omskifteligt på Færøerne, og det er også noget, der gør, at oplevelserne på Færøerne altid vil overraske. Uanset om vejret står på sol, skyer eller tåge, så vil synet alligevel være unikt og smukt. 

 

Rejser til Torshavn

På en rejse til Færøerne, vil I naturligvis komme forbi hovedstaden Torshavn. I byen finder I farverige huse, som ligger smukt mellem de grønne bjerge og det brusende hav. Nede på havnen finder I små og store både og det er oplagt at gå en tur her.  

I kan også gå gennem den gamle bydel med Tinganes og de charmerende små huse. I centrum af Torshavn finder I hyggelige caféer og specialbutikker, og der er rig mulighed for god mad. 

 

Idylliske Gjógv

Byen Gjógv ligger ikke mere end en times kørsel fra Torshavn, og det er bestemt værd at køre hertil. Der bor mindre end 50 mennesker i byen, og måske netop derfor er den utrolig hyggelig. Gjógv er den nordligste by på øen Eysturoy, og er opkaldt efter en 200-meter lang kløft, fyldt med havvand, der løber fra den lille by i havet. Her er I omgivet af bjerge og det er utroligt idyllisk. 

Det er oplagt at gå ture i området, og der er gode vandrestier i nærheden, hvor I får en utrolig udsigt udover Atlanterhavet. 

 

Nordøerne

For at komme til Klaksvík fra byen Leirvík køres der igennem den undersøiske tunnel til byen Klaksvík. Tunnellen er dekoreret med lyskunst af den kendte færøske kunstner Tróndur Patursson. Fra Klaksvík er der gode muligheder for at udforske de andre Nordøer, som hver især byder på dramatiske landskaber.

På øen Viðoy ligger Færøernes nordligste by, Viðareiði, som bestemt er et besøg værd. Nyd en kop kaffe eller en bid brød i den lokale restaurant.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Færøerne. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om Europa her. 

Vestmanna
Vestmanna
Søpapegøjer på Mykines
Søpapegøjer på Mykines
Oplev den smukke natur på Færøerne
Oplev den smukke natur på Færøerne
Afslapning efter vandring på Mykines
Afslapning efter vandring på Mykines
Rejseekspert Charlotte kan skræddersy din rejse til Færøerne

Interesseret i en rejse til Færøerne?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Færøerne!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: