Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Murchison Falls Nat. Park

Murchison Falls er Ugandas største nationalpark. Nilen flyden midt gennem parken, og vegetationen skifter mellem savanne i nordvest til tæt regnskov i sydvest. Området er et fantastisk og uberørt safariområde. Man kan køre i timevis uden af se andre mennesker, og der er savanne, sø og sumpområde så langt øjet rækker.

I parken er det muligt, med held, at se primater som chimpanser i regnskoven ved Rabongo og antiloper, bøfler, Rothschild-giraffer, elefanter og krokodiller langs floderne.

Besøgende har en forkærlighed for Buligi Circuit, som er en halvø mellem Victoria og Albert Nilen, og hvor koncentrationen af vildt er på sit højeste, og vegetation er vidunderlig grøn og frodig.

Fugleelskere har ligeledes masser at se på her i området med Malakit Kingfisher, afrikansk fiskeørn, storke og mange andre.

Men parkens højdepunkt er utvivlsomt Murchison Falls, hvor Nilen bruser gennem et 7 meter bredt hul i klipperne og herefter falder lodret 40 meter. Man kan observere dette fascinerende skue fra stien, der går fra toppen til bunden af vandfaldet. De mere eventyrlystne kan bade i den lille pool ovenfor vandfaldet.

Tag på en bådtur nær vandfaldet og se de bogstavelig talt hundredvis af flodheste langs bredden og fang et glimt af krokodiller, elefanter, giraffer og bøfler.

Parkens størrelse er på intet mindre end 3840 km2 og kan besøges hele året.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie ved Murchison Falls. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Uganda

Se alle vores safarirejser

Rothchilds giraffer i Murchison Falls NP
Rothchilds giraffer i Murchison Falls NP
Murchison Falls
Murchison Falls
Murchison Falls
Murchison Falls
Murchison Falls
Murchison Falls
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Uganda

Interesseret i en rejse til Uganda?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Uganda!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: