65 65 65 65
Mandag - fredag kl. 08.30 - 17.00
Kontakt os
65 65 65 65

Find din rejse her

Klik her for tilbud

I det sydvestlige Uganda på grænsen til Den Demokratiske Republik Congo ligger Bwindi Impenetrable National Park og er den største naturlige skov i Østafrika.

Bwindi parken byder på et varieret øko-system der inkluderer omkring 120 arter af pattedyr, 202 arter af sommerfugle, 346 arter af fugle og 163 forskellige typer af træer.

Begrebet menneskehedens vugge får mening her.

Vandring/trekking er en yndet aktvitet i denne park, enten det er for at se vilde dyr, vandfald eller for at bestige nogle af de høje bjerge i området. Men det altoverskyggende formål med et besøg i Bwindi er at forsøge at finde og komme tæt på bjerggorillaerne.

Bwindi er hjemsted for halvdelen af verdens population af bjerggorillaer – resten befinder sig i nabolandene DDR Congo og Rwanda.

At få muligheden for at se ind i de udtryksfulde øjne på disse rare giganter er en af de mest sindsoprivende og fantastiske dyreoplevelser, der findes. Man får på ingen måde lov til selv at trekke i området for at finde gorillaerne, men erfarne guider leder vejen og kigger efter sporene, som kan lede frem til gorillaerne.

Der er meget strikse regler for menneskers adfærd i nærheden af disse særegne og skrøbelige dyr, som man iantal regner med ligger på godt 300. For eksempel tillader man ikke syge/forkølede gæster at deltage i trekket.

Det er dog ikke kun gorillaer, der gør Bwindi til et helt særegent safariområde. Chimpanser, 9 andre abearter bl.a. den sjældne sorte- og hvidhalede Colobusabe, masser af fugle, elefanter, bøfler, mv. vidner om et varieret dyreliv i øvrigt.

Gorilla trekking kan ikke sammenlignes med nogen anden form for safari. Det er unikt på samtlige områder og sætter sig evige spor i hukommelsen.

Der skal betales for at komme på et Gorilla trek og man skal betale kontant i USD på stedet. Hør om det nærmere beløb, der skal afregnes.

Parken er 331 km2 stor og det er bedst at besøge parken i den tørre tid i perioderne juni – oktober og december  – marts.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Bwindi. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Uganda
Læs mere om  alle vores safarirejser

Fugleliv i Bwindi National Park
Fugleliv i Bwindi National Park
Chimpanser i Bwindi National Park
Chimpanser i Bwindi National Park
Rejseekspert Alexander kan skræddersy din rejse til Uganda

Få skræddersyet rejsen til Uganda

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Uganda.

Vis resultater for: