Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Safari i Bwindi National Park

I det sydvestlige Uganda på grænsen til Den Demokratiske Republik Congo ligger Bwindi Impenetrable National Park og er den største naturlige skov i Østafrika.

Bwindi parken byder på et varieret øko-system der inkluderer omkring 120 arter af pattedyr, 202 arter af sommerfugle, 346 arter af fugle og 163 forskellige typer af træer.

Begrebet menneskehedens vugge får mening her.

Vandring/trekking er en yndet aktvitet i denne park, enten det er for at se vilde dyr, vandfald eller for at bestige nogle af de høje bjerge i området. Men det altoverskyggende formål med et besøg i Bwindi er at forsøge at finde og komme tæt på bjerggorillaerne.

Bwindi er hjemsted for halvdelen af verdens population af bjerggorillaer – resten befinder sig i nabolandene DDR Congo og Rwanda.

At få muligheden for at se ind i de udtryksfulde øjne på disse rare giganter er en af de mest sindsoprivende og fantastiske dyreoplevelser, der findes. Man får på ingen måde lov til selv at trekke i området for at finde gorillaerne, men erfarne guider leder vejen og kigger efter sporene, som kan lede frem til gorillaerne.

Der er meget strikse regler for menneskers adfærd i nærheden af disse særegne og skrøbelige dyr, som man iantal regner med ligger på godt 300. For eksempel tillader man ikke syge/forkølede gæster at deltage i trekket.

Det er dog ikke kun gorillaer, der gør Bwindi til et helt særegent safariområde. Chimpanser, 9 andre abearter bl.a. den sjældne sorte- og hvidhalede Colobusabe, masser af fugle, elefanter, bøfler, mv. vidner om et varieret dyreliv i øvrigt.

Gorilla trekking kan ikke sammenlignes med nogen anden form for safari. Det er unikt på samtlige områder og sætter sig evige spor i hukommelsen.

Der skal betales for at komme på et Gorilla trek og man skal betale kontant i USD på stedet. Hør om det nærmere beløb, der skal afregnes.

Parken er 331 km2 stor og det er bedst at besøge parken i den tørre tid i perioderne juni – oktober og december  – marts.

Vi i BENNS er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie i Bwindi. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om vores safarirejser i Uganda
Læs mere om  alle vores safarirejser

Fugleliv i Bwindi National Park
Fugleliv i Bwindi National Park
Bwindi
Bwindi
Bwindi
Bwindi
Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Uganda

Interesseret i en rejse til Uganda?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Uganda!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: