65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

The Z Hotel, Zanzibar

Hotellet er et skønt og meget elegant boutiquehotel beliggende på den nordlige del af Zanzibar. Dets udtryk blander elegant, moderne design med traditionel Zanzibar-stil og skaber et unikt, roligt og afslappende miljø. Beliggende i en frodig, tropisk have, nyder hotellets gæster en direkte adgang til en hvid pulverstrand, hvor det varme vand i Det Indiske Ocean kun er få skridt væk.

Beliggende på den nordvestlige spids af Zanzibar-øen ligger The Z Hotel som et uovertruffen paradis direkte ud til stranden og det turkisfarvede, varme Indiske Ocean. The Z Hotel ligger langs Nungwi stranden og har infinity-pool, spa og restaurant. På hotellets tagterrasse finder I en hyggelig bar, hvorfra I har uhindret syn til havet og solnedgangen.

The Z Hotel har kun 40 værelser og virker enormt eksklusivt og hyggeligt. I kan vælge mellem følgende værelseskategorier på The Z Hotel: Garden & Sea View Rooms, Roof Top Rooms, Ocean Front Cottages og The Z suite.

Hotellet ligger i udkanten af Nugwi landsbyen, der er den nordligste by på Zanzibar. Her på nordvestsiden af Zanzibar, og ved The Z Hotel, har I en minimal tidevandsforskel, og derfor har I mulighed for at bade det meste af dagen. I smøgen bag hotellet kommer I tæt på det lokale miljø, ligesom I her finder mange små hyggelige butikker, også med mange souvenirs til at tage med hjem.

Garden View: Værelserne er med udsigt til haven og tilbyder en nem adgang til den tropiske have, pool og strand - det perfekte sted at nyde de vidunderlige aromaer fra ækvatoriale planter og blomster.

Sea View: Værelserne er med havudsigt og ligger på 1. og 2. etage. De tilbyder panoramaudsigt fra den nordlige spids af Nungwi udover havet til de fjerne Tanga-bjerge og udsigten fortsætter ned ad øens vestkyst. Naturligt lys oversvømmer værelserne indtil aften, hvor den blodrøde sol endelig falder udover jordens yderste kant.

Roof Top Suiter: Med over 50 kvadratmeter i boligareal omfatter de lyse og luftige tagsuiter alle fordelene ved The Z Hotels deluxe-værelser, men med mange ekstra bekvemmligeheder. Beliggende øverst i bygningen, har de et dobbelthøjt bjælkeloft, en rummelig privat terrasse og uhindret udsigt over Det Indiske Ocean til Tanga-bjergene i det fjerne.

Ocean Front Cottages: Hotellet har 2 hytter ved havet, der med 60 kvadratmeter i boligareal i 2 etager er udstyret med en stue i stueetagen og soveværelse på 1. sal.  Beliggende adskilt fra resten af hotellet, giver hytterne fuldstændig privatliv. I får her det tilsyneladende endeløse hav i form af Det Indiske Ocean som nabo.

The Z Suite: Hotellets fantastiske lyse og luftige signatursuite er med 70 kvadratmeter overdådigt boligareal arrangeret på tværs af en hel tagetage med fold-bare døre, der skaber en skøn fornemmelse af inde og ude, der glider sammen til en enhed. Fuld synergi mellem inde og ude. Tagterrassen i Z-suiten har en 45 m rundt om suiten terrasse, separat opholds- og soveområde med queensize-seng, bløde italienske lædermøbler og en privat trappe.

Alle værelserne på The Z Hotel har aircondition, fladskærms-tv, iPod-dockingstation og minibar. Alle værelser har egen balkon, eget badeværelse med badekåbe og hårtørrer. I kan slappe af i og ved poolen eller få massage i Sky Spa. Hotellets super gode restaurant Sexy Fish er indrettet, som sad I under åben himmel. Der serveres aftenmenuer fra kl. 18.30. Cinnamon/Rooftops er restaurant & bar i 2 etager og ligger på 1. og 2. sal. Baren er fuldt udstyret med et udvalg af importerede drikkevarer og er perfekt placeret, hvis I vil se den storslåede solnedgang.

The Z Hotel ligger kun 2 km fra Nungwis centrum. Stone Town ligger 60 km fra hotellet, og Zanzibar Internationale Lufthavn ligger 65 km fra hotellet.

Læs mere om Zanzibar

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: