Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om hotellet

Hotel Park Hyatt er et fantastisk smukt 5-stjernet hotel beliggende i historiske, UNESCO beskyttede Stone Town på Zanzibar. Hotellet ligger helt forrygende med udsigt over havet og tilbyder sine gæster en herlig oase lidt væk fra den eksotiske og travle stemning, der hersker i Stone Towns myriade af snævre gader, lydlige moskeer og hektiske markedspladser.

Hotellet består af to bygninger, hvoraf den ene, Mambo Msiige, er dybt forankret i stedets historie og udstråler til fulde den storhed og mystik, som prægede øen i 1700-tallet. Mambo Msiige er et tidstypisk Zanzibar-palæ, centreret om en smuk gårdsplads, og udført i en arkitektur, der favner såvel den arabiske som den lokale Swahili-kultur med elementer af indisk, persisk og europæisk indflydelse. Hotellets nyeste bygning, Zamani, er forbundet med Mambo Msiige og forbinder på smukkeste vis nyt og gammelt.

Hotellet er særdeles smagfuldt indrettet med store, elegante og komfortable værelser med alle moderne faciliteter. Fra hotellets infinity pool er der en fantastisk udsigt over havet og er samtidig det perfekte sted for en storslået solnedgang. Hotellet byder på udsøgt mad, som serveres i elegante restauranter.

Et perfekt sted at slappe af oven på de kulturelle oplevelser i Stone Town.

Læs mere om Zanzibar. 

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: