65 65 65 65
Mandag: kl. 09-17. Tirsdag-torsdag: kl. 08.30-17. Fredag: kl. 08.30-16
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Ocean Paradise Resort & Spa

Beliggende på den nordøstlige side af Zanzibar ligger Ocean Paradise Resort virkeligt som et lille "paradis" direkte ud til det turkisfarvede, varme Indiske Ocean. Hotellet ligger anlagt med en storslået udsigt over havet og er omgivet af kokospalmer, smukke velplejede plæner, de fine chalets og Zanzibars efter sigende største pool med et vandfald.

Designet i traditionel "rundhus"-stil med alle moderne faciliteter til rådighed er indkvarteringen et kapitel for sig. Hvert værelse vender ud mod havet og har sin egen veranda eller balkon, hvor man kan nyde stilheden. Det er dog kun få, som har decideret havudsigt. Smukke solopgange kan nydes fra stranden. Al moderne komfort findes i værelserne, dvs. A/C, myggenet, hårtørrer og TV.

Hotellets 3 restauranter byder på rigtig god mad. The Ocean Restaurant har en flot panorama udsigt over havet og byder på en utrolig lækker morgenmadsbuffet, og om aftenen spilles på alle romantiske tangenter med levende lys og lækker mad. I Jahazi restauranten serveres lettere snacks og nok de bedste paizza'er, som man kan få på øen. Mawimbi restauranten serverer lækkert fusionskøkken, hvor traditionelle Zanzibar ingredienser blandes med kulinarisk indflydelse fra asien og vestlige lande. Perfekte omgivelser for en romantisk 'candle light dinner'.

Desuden findes hele 3 barer på hotellet.

Der tilbydes masser af aktiviteter på hotellet: for de eventyrlystne er der et PADI center og man kan også forsøge sig med vandski og snorkling. Man kan desuden spille tennis, volleyball mv. og her også et fitness center.

Læs mere om Zanzibar. 

Rejseekspert Henrik kan skræddersy din rejse til Tanzania

Få skræddersyet rejsen til Tanzania

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Tanzania.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: