65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Ocean Paradise Resort & Spa

Beliggende på den nordøstlige side af Zanzibar ligger Ocean Paradise Resort som et lille "paradis" direkte ud til det turkisfarvede, varme Indiske Ocean. Hotellet ligger anlagt med en storslået udsigt over havet. I hotellets have vajer palmerne i havbrisen. Hotellets store poolområde, hvor der også findes en børnepool, indbyder til en forfriskende dukkert.
Vil du hellere bade i havet, har hotellet også liggestole og parasoller på stranden.

Designet i traditionel "rundhus"-stil med alle moderne faciliteter til rådighed er indkvarteringen et kapitel for sig. Hvert værelse vender ud mod havet og har sin egen veranda eller balkon, hvor man kan nyde stilheden. Det er dog kun få, som har decideret havudsigt. Smukke solopgange kan nydes fra stranden. Al moderne komfort findes i værelserne, dvs. A/C, myggenet, hårtørrer og TV.

Hotellets 3 restauranter byder på rigtig god mad. The Ocean Restaurant har en flot panorama udsigt over havet og byder på en utrolig lækker morgenmadsbuffet, og om aftenen spilles på alle romantiske tangenter med levende lys og lækker mad. I Jahazi restauranten serveres lettere snacks og nok de bedste paizza'er, som man kan få på øen. Mawimbi restauranten serverer lækkert fusionskøkken, hvor traditionelle Zanzibar ingredienser blandes med kulinarisk indflydelse fra asien og vestlige lande. Perfekte omgivelser for en romantisk 'candle light dinner'.

Desuden findes hele 3 barer på hotellet.

Ocean Paradise Resort & Spa har et stort aktivitetsudbud med blandt andet beachvolley, vandpolo, udlejning af sejlbåde og katamaraner mm.  Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan vi varmt anbefale at du bestiller en behandling i hotellets spaafdeling.

Læs mere om Zanzibar. 

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: