65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Kati Kati Serengeti Camp

Serengeti Kati Kati Camp ligger rigtig godt og centralt placeret i Serengeti National Park indenfor Seronera området. Camp'en er en såkaldt 'mobile camp', der er opbygget efter et bæredygtigt princip, hvor camp'en efterlader så lille et miljøaftryk som muligt på naturen. Med ophold her er I i tæt pagt med naturen og dyrene. En fantastisk nærværende oplevelse. Seronera-området er generelt kendt for at have godt med dyr hele året, fordi der normalt altid findes vand her. I dette område spottes ofte løver, leoparder og store flokke af elefanter. Fra campen er der en uforlignelig udsigt til Serengetis sletter.

Denne camp tilbyder komfortabel indkvartering sammen med en helt unik mulighed for at nyde en klassisk og autentisk safarioplevelse. Teltene falder fuldstændig i med omgivelserne og giver jer mulighed for at nyde det rige dyreliv og den smukke natur på allernærmeste hold.

En 'old school' safari camp

Camp'ens indretning og design tager sigte på at 'ligne' de oprindelige camps, som de første opdagelsesrejsende i Afrika benyttede sig af, dog suppleret med dagens moderne bekvemmeligheder. Camp'en ligger blot to timers kørsel fra Olduvai Museum og Grumeti floden; to af Tanzanias helt store attraktioner. 

Camp'en er en eco-camp og designet med henblik på at sætte så lille et miljøaftryk på naturen som muligt. Hele infrastrukturen og camp'en som helhed er mobil, og ejernes filosofi er, at der ikke må efterlades noget som helst.

Camp'en har åbent hele året undtagen i april. Ved ankomst modtages man med åbne arme, en velkomstdrink og en kølende klud til ansigtet. Så er niveauet lagt for en fin oplevelse i Serengeti.

Safariteltene

Camp'en består af i alt 11 telte plus det telt, der er beregnet til fællesfaciliteter. De 10 af teltene er beregnet på at rumme 2-3 personer, hvor det sidste og 11. telt er et familietelt beregnet på at rumme 3-4 personer. Teltene er store (typisk en dobbeltseng eller to enkeltsenge) og komfortable og ligger spredt ud i området. Teltene har myggenet foran vinduerne, komfortable senge med dejligt sengetøj. Til hvert telt hører en veranda, hvorfra man kan iagttage dyrelivet på den omkringliggende savanne. Hvert telt har et en-suite badeværelse med brus, håndvask og toilet. Eletriciteten i lejren og i teltene drives på bæredygtig måde af solceller. I teltet er der også gratis mineralvand, som fyldes op hver dag.

Udover disse telte er der et hyggeligt fællestelt, hvor alle måltider serveres. Hver aften tændes lejrbålet, hvor dagens oplevelser ivrigt diskuteres. Det er også her, at der serveres små appetitvækkere og snacks før den egentlige middag.

Aktiviteter i Camp'en

Dagene er Serengeti er i jeres rejse på forhånd dedikeret til Game Drives i Serengeti. Så tiden er ikke til de store øvrige udskejelser. Men det skal dog nævnes, hvad camp'en som helhed tilbyder sine gæster af aktiviteter.

Varmluftsballon
Intet kan overgå den oplevelse at svæve over savannen i en varmluftsballon. At se solen stå op over savannen, at nyde den fantastiske stilhed oppe i luften over savannen og samtidig se dyrene nedenunder, er en oplevelse, som er helt uden sammenligning med noget andet. At ballonfærden afsluttes med en lækker morgenmad på savannen gør ikke oplevelsen dårligere. Det er næsten et must. Det skal som regel bestilles i god tid, så tal med os om muligheden. 

Game Drives i Serengeti
Jeres ophold her inkluderer Game Drives. Tal med jeres guide i camp'en om hvordan, de skal tilrettelægges.

Sundowner drinks
Nyd en sundowner under afslappede former omkring lejrbålet, mens I nyder smagfulde snacks ol.

Masai Kopjes
Serengeti er kendt for sine 'kopjes', som er nogle høje af granitklippestykker. I vil opleve disse ifm. jeres Game Drives.

Læs mere om Serengeti

Se alle vores safari i Tanzania

Se alle vores safarirejser i Afrika

 

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: