65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om lodgen

Planet Lodge ligger i hjertet af Arusha, ca. 2 timer fra Lake Manyara, omringet af Tanzanias fantastiske landskab. Man bor i landsbyinspirerede, autentiske chalets, som danner de perfekte, fredelige rammer for opholdet her.

Planet Lodge er et dejligt sted, hvor I kan slappe af efter jeres flyrejse og samle energi til de kommende dages sansemættende safarioplevelser. Her kan I bl.a. nyde en afstressende massage, en forfriskende dukkert i swimmingpoolen eller en spadseretur i lodgens have.

Kokkene på lodgen tilbereder smagfulde lokale og internationale retter, som absolut bør prøves. Personalet står naturligvis på tæerne for at gøre jeres ophold så lydefrit og behageligt som muligt.

På Planet Lodge er der 28 standardværelser, som alle er indrettede i en charmerende, afrikansk stil og med en terrasse/balkon, vendende ud mod den frodige have. 

I lodgens hovedbygning er der Wi-Fi og et område med hjemmebagte småkager og mulighed for at lave egen kaffe/te. Lodgen har en Shuttle Bus, som kører hotellets gæster til og fra centrum af Arusha mod et gebyr.

Lodgens reception er åben 24 timer i døgnet.

Rejseekspert Patrick kan skræddersy din rejse til Tanzania

Interesseret i en rejse til Tanzania?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Tanzania!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: