65 65 65 65
Mandag: kl. 09:30 - 14:30. Tirsdag - fredag kl. 09:30 - 13:00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Klik her for tilbud

Om lodgen

Placeret højt oppe på klipperne over Manyarasøen, med det imponerende dyreliv, ligger Lake Manyara Serena Safari Lodge. Søen er hjemsted for over 300 forskellige trækfugle, herunder flamingoer, topørne og den gråhovedet isfugl (kingfisher). Fra lodgens 54 værelser er der en panoramaudsigt over det smukke landskab.

Lodgen er designet i traditionel Masai Boma-stil samtidig med, at arkitekturen er tilpasset det landskab, lodgen ligger i. Et landskab der er særligt berømt for dets varierede og farverige fugleliv.

Lodgen har pool, bar, restaurant, internet, vaskeservice og en souvenirbutik. Flamingo Restaurant serverer lækre retter som kan nydes på verandaen med den maleriske udsigt over området. De kan også arrangere en middag i bushen efter aftale. Nyd en kølende dukkert i lodgen´s fantastiske pool og nyd den sublime udsigt ud over horisonten og Lake Manyara i baggrunden - det er ren balsam for sjælen. Hvert værelse har privat veranda med sublim udsigt til fantastiske Lake Manyara i det fjerne.

Jeres livs ferie venter på Lake Manyara Serena Safari Lodge.

Læs mere om Lake Manyara. 

Rejseekspert Mark kan skræddersy din rejse til Tanzania

Få skræddersyet rejsen til Tanzania

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Tanzania.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: