65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Ashnil Samburu Camp

Ashnil Samburu Camp er en nyåbnet luksus safari-camp beliggende i Samburu/Buffalo Springs reservatet, i skyggen af høje Doum palmer og akacietræer ved bredden af floden Ewaso Nyiro.

Campen består af 24 ekslusive og yderst komfortable luksustelte med flot udsigt til floden, det omgivende landskab og det mangfoldige og fascinerende dyreliv, som floden tiltrækker.

Hvert telt-værelse er stort og rummeligt og med store senge, påklædningsværelse, opholdsrum, god bagageplads, badeværelse en-suite med brus og toilet. De 24 telte ligger med 12 telte på hver sin side af hovedbygningen.

Fællesfaciliteterne er ikke mindre imponerende med stor reception, lounge område, swimming pool, spiseområde, bar og veranda med udsigt til floden. Campen byder på masser af aktiviteter. Ud over de fantastiske safari-kørsler er der guidede gåture / "bush walks" i safarilandskabet med bl.a. bird watching.

Nyd en sundowner på verandaen og bliv underholdt af lokale Samburu dansere. Få indsigt i den lokale kultur gennem foredrag. Helt sikkert en af Kenyas bedste og bedst beliggende luksus camps med alle tænkelige bekvemmeligheder og komfort.

Et oplagt valg, hvis man vil forkæle sig selv.

Læs mere om Samburu.

Rejseekspert René kan skræddersy din rejse til Kenya

Interesseret i en rejse til Kenya?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Kenya!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: