Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om campen

Pom Pom Camp ligger på sin egen private ø, Pom Pom, midt i det store Okavango Delta. Området ligger ved den vestlige grænse til Moremi vildtreservatet og garanterer fantastiske natur- og dyreoplevelser i et af verdens mest fascinerende og mest uspolerede vildtområder, Okavango. 

Indkvarteringen sker i 9 lækre luksustelte, designet og indrettet i ægte, traditionel afrikansk safaristil og med eget badeværelse ensuite. Teltene ligger alle skyggefuldt placeret under de høje træer, og 8 af teltene ligger med udsigt over Pom Pom lagunen. Det sidste af teltene har et udendørs ‘bush bath’ placeret på en platform foran teltet. Et enkelt af teltene kan rumme op til 6 personer og er dermed velegnet for familier.

Campens hovedbygning er smukt designet i kanvas og med stråtækt tag og er indrettet med loungeområde, bar, restaurant og pool. Poolområdet findes i umiddelbar nærhed af restauranten og baren og er således et naturligt samlingspunkt om eftermiddagen, når man trænger til en afsvalende dukkert i den afrikanske varme. Om aftenen lades op til endnu en fantastisk solnedgang med en sundowner i hånden.

Campen tilbyder masser af aktiviteter i området. Game Drives, ture i mokoro - som skal prøves - lystfiskeri og bush walks er på listen over de mest populære aktiviteter. En rigtig lækker lodge i et ugenert og uspoleret område med masser af natur og vildtoplevelser.

Læs mere om Okavangodeltaet.

Rejseekspert Patrick kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Botswana

Interesseret i en rejse til Botswana?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Botswana!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: