65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om lodgen

Gunns Camp ligger med udsigt over den legendariske Chiefs Island og grænser op til Moremi vildtreservatet i Okavango-deltaet og er en af Botswanas ægte, eksklusive luksus-vintage safari camps.

Campen ligger meget smukt og skyggefuldt under de høje palmer og i fuldstændig symbiose med den omgivende natur og en formidabel udsigt til Okavangos fantastiske dyreliv.

Gunns Main Camp består af kun 6 store luksustelte i klassisk safari-stil, med eget badeværelse en-suite, naturligvis. Teltene er alle placerede på platforme bygget på pæle over jorden og har egen veranda med fremragende udsigt over deltaet. Et særligt telt er ‘Honeymoon-teltet’ der er bygget i et træ med ganske enkelt uforlignelig ro og udsigt til vådområdet nedenfor.

Øen er forbundet med campen via en bro, der er hævet over vådområderne. Broen er især magisk om aftenen, hvor utallige lanterner viser vejen. Gæster har adgang til lounge, bar, restaurant, campfire boma og swimming pool.

Gunns Camp arrangerer også masser af safari-aktiviteter for sine gæster. Bl.a mokoro-sejlture, bush-walks, sunset cruises. Tættere på drømmen om safari i Afrika kommer man næppe!

Læs mere om Okavangodeltaet.

Rejseekspert Patrick kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Botswana

Interesseret i en rejse til Botswana?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Botswana!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: