65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Om lodgen

Chobe Safari Lodge ligger direkte ved bredden af Chobe floden og lige på grænsen til Chobe nationalpark i det nordlige Botswana. Denne lodge er på mange måder det perfekte udgangspunkt for dels at opleve de enestående og storslåede safari og vildtoplevelser som Botswana og Chobe byder på, dels for at lave afstikkere til det mægtige Victoria Falls-vandfald eller mere fantastisk safari i Okavango-deltaet.

Lodgen 2 gode restuaranter og en ægte boma camp site spredt ud over skovområdet nær floden. Her ligger også "Seduku Bar", som er kendt som "The Sundowner spot".

Her tilbydes også en masse aktivitetsmuligheder, heriblandt safari kørsler i Chobe National Park, safari-sejladser på floden, lystfiskeri, besøg i lokal, Namibisk landsby, ture til Victoria Falls, Bird Watching samt meget andet.

Som gæst på Chobe Safari Lodge har du mulighed for at overnatte på forskellig vis, ens for dem, er at det altsammen er af høj standard og alle værelser toilet og badeværelser en-suite.

Her er 46 såkaldte Safari Rooms, der byder på al tænkelig komfort og luksus. Hvert værelse har egen patio, som vender ud mod de smukke plæner, der strækker sig lige ned mod Chobe-floden.

Desuden er der River Rooms, der ligger i 2-etagers bygninger ved hovedbygningen. River Rooms har deres egen haveområde, der også fører direkte ned til floden, hvor aber og mungoer løber frit rundt. Al moderne komfort præger også disse værelser inkl. egen patio eller veranda.

Endelig er der Rondavels, som er den oprindelige indkvarteringsform på lodgen. Stråtækte, fritstående hytter med loftsfan og badeværelse en suite. Ligger tæt op ad floden og oser af stemning og autencitet.

Læs mere om Chobe National Park.

Rejseekspert Patrick kan hjælpe dig med at skræddersy din rejse til Botswana

Interesseret i en rejse til Botswana?

Jeg kan hjælpe med at planlægge din rejse til Botswana!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: