65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Find din rejse her

Vi søger efter rejser til dig...

Rejser til Tongariro National Park

Tongariro National Park er New Zealands ældste og mest besøgte nationalpark. Her er der mulighed for vandring og klatring om sommeren og skiløb og snowboarding om vinteren. Det 795 kvadratkilometer store område er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. I slutningen af 1800-tallet blev parken givet til den engelske stat for at forhindre europæiske tilflyttere i at udnytte bjergene. Dengang drejede det sig om et område på ca. 26 kvadratkilometer, så det er vokset siden da.

 

Stå på ski i Tongariro parken

Parken befinder sig, ligesom resten af New Zealand, i en tempereret zone, hvilket betyder, at det regner dagligt. Det skyldes blandt andet, at der findes tre vulkaner i Tongariro. Området, som huser vulkaner, bjerge og søer, har dog også flere forskellige ski-resorts. Nogle er private, men der findes også mange områder, hvor alle kan få adgang. I har således gode muligheder for at komme ud på skiløjperne.

 

Endagstur i Tongariro parken

Tag en endagstur hvor I går rundt i de smukke bjerge kaldet Tongariri Crossing. Det kræver dog, at I kan klare turen på en dag, da I bliver sat af i en af byerne, og sidst på dagen skal ende i afhentningsbyen. Blandet andet Mount Doom, der bedst er kendt for optagelserne i filmen Ringenes Herre er et de fabelagtige bjerge, I kan bestige.

Fordelt rundt på bjergene ligger sceniske azurblå søer, der bryder det rå og barske bjerglandskab. Turen kan både klares om sommeren og om vinteren. I vinterperioden er det et såkaldt alpine crossing, hvor de kræver en vis forberedelse og kunnen for at klare sig i det kolde og snerige område. I sommerperioden kan I snildt forvente af dele det fantastiske landskab med hundredevis af andre naturglade rejsende.

Vi er altid klar til at hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeferie til Tongariro National Park. Kontakt en af vores rejseeksperter og start planlægningen.

Læs mere om New Zealand her. 

Oplev utrolige søer i Tongariro National Park
Oplev utrolige søer i Tongariro National Park
Tongariro National Park
Tongariro National Park
Tongariro National Park
Tongariro National Park
Få din rejse til New Zealand skræddersyet af en rejseekspert

Få skræddersyet rejsen til New Zealand

Hej! Jeg kan hjælpe med at skræddersy din rejse til New Zealand.

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: