REJSETIDSPUNKT
Det er forskelligt fra område til område, hvornår det er bedst at køre. I rejseforslagene på hjemmesiden finder I en anbefalet periode, hvor det er bedst at køre turen. Vi har taget højde for vejr og temperaturer samt, hvornår naturen tager sig smukkest ud. I det sydlige Australien skal man vælge oktober til april, hvor det er sommer på disse kanter. Det nordlige Australien er varmt året rundt. Dog vil der i vintermånederne maj til august forekomme kolde nætter og nattefrost i områder langt fra kysten. I perioden december til april rammes den nordlige halvdel af Australien af regnsæson. Det regner ikke konstant, men der forekommer byger med kraftigt regn, der forårsager oversvømmelser i udsatte områder. Nationalparken Kakadu i Northern Territory og Kimberley-regionen i Western Australia er stort set lukket ned i regnsæsonen.

BAGAGE
Vi anbefaler bløde tasker, der ikke fylder så meget, når de er tomme. Det gør det nemmere at opbevare dem i autocamperens bagagerum.

RESERVATION AF CAMPINGPLADSER
Det kan være en god ide at booke de første campingpladser hjemmefra. Skal I rejse i højsæson, bør I booke alle campingpladser hjemmefra i god tid. Mange campingpladser har i dag trådløst internet, så har I en bærbar computer eller en tablet (iPad) med, kan I booke flere campingpladser undervejs.

KØREKORT
Det er et krav at medbringe et internationalt kørekort. Det kan bestilles hos Borgerservice.

AFHENTNING AF AUTOCAMPER
Det er nemt og hurtigt at afhente en autocamper. Når I kommer til udlejningsstedet er der lidt papirarbejde, der skal laves, så I er rigtigt registreret og har styr på jeres forsikring. Husk at have jeres pas, kørekort og kreditkort klar ved ankomst. Selvom I har betalt for det hele hjemmefra, skal udlejningsdepotet bruge en kopi af jeres kreditkort som deres sikkerhed.

Vi anbefaler, at I giver jer god tid til at få gennemgået autocamperen. Det er nemmere at spørge og få svar, inden I kører afsted.

AFLEVERING AF AUTOCAMPER
Det er også hurtigt og nemt at aflevere autocamperen igen. Husk på at autocamperen skal leveres tilbage i pæn og ren stand. I skal ikke gøre hovedrent, men den skal se ordentlig ud. Når I afleverer autocamperen, går en af de ansatte hurtigt gennem autocamperen, inden I forlader stedet. Det passer med, at man bestiller en taxa, når man kommer til udlejningskontoret, og så er man færdig med gennemgangen, når taxien kommer.

FØRSTE INDKØB
Brug ekstra god tid, når I handler ind første gang i et supermarked og være godt forberedt hjemmefra med en veludført indkøbsseddel. Selv ting som salt og peber skal I tænke med.

KRAV TIL CHAUFFØR
Chaufføren skal være minimum 21 år og have et gyldigt dansk EU-kørekort samt internationalt kørekort. Alle chauffører skal medbringe pas og kørekort og indskrives i kontrakten ved afhentning af autocamperen. Der opkræves ikke ekstra for ekstra chauffører.

FRIDAGE
Når I rejser rundt, er det vigtigt, at I tager nogle fridage. I kan sammenligne det at opleve med at arbejde. I får behov for at hvile hovedet, så oplevelserne kan falde på plads. Tag derfor en fridag i ugen, hvor I bare kan slappe af på en god campingplads. Benyt en god campingplads til jeres fridag, hvor der er mange gode faciliteter.

FEJL OG DEFEKT
I tilfælde af fejl og defekt på køretøjet, skal selskabets servicenummer kontaktes for yderlig instrukser til at løse fejlen.