65 65 65 65
Mandag - torsdag: 10.00-16.00 Fredag: 10.00-15.00
Kontakt os
Denne rejse er desværre ikke længere tilgængelig, men du kan finde lignende rejser længere nede på denne side.
65 65 65 65
Få et tilbud

Undara Experience

En kort køretur fra Cairns eller Townsville ligger Undara Experience og lokker med adgang til den australske outback. Resortet ligger på en måde både langt væk fra alting - og så alligevel ikke.... men det er jo netop en af stedets store fordele. Vær forberedt på en oplevlese af de usædvanlige på Undara Experience.

 

Hvad er det så der gør Undara Experience så udsædvanlig?

Undara området er i sig selv lige så urgammelt og dragende som selve det australske kontinent. Undara lavatunnellerne optræder som stille vidnesbyrd om vores forhistorie. Her kan I gå i fodsporene på gamle udslukte vulkaner og samtidig gå til køjs i en gammeldags, men velrestaureret togvogn me alle moderne faciliteter, mens I - for håbentligt - hengiver jer til jeres egen 'Dreamtime' - (ikke at forveksle med det australske urfolks 'Dreamtime').

Undara Experience er stedet, hvor I kan opleve og udforske unikke naturfænomener, nyde komforten og gæstfriheden i en unik Outback setting, og hvor der er masser af vilde dyr i omgivelser, hvor de er herrer. Kort fortalt - Undara Experience er bare noget, der skal opleves og med os er det muligt! Undara Experience er essensen af den australske Outback, lige fra de udstrakte vidder med bølgende savannelandskab og urgamle lavatunneller til jeres værters varme og gæstfrihed og den unikke flora og fauna. Her begynder dagene med fuglesang og slutter med solnedgang. Ind imellem der er der masser at ting at foretage sig, for unge som for de lidt ældre. Så der er ingen grund til at kede sig...

Resortet byder på alle nødvendige faciliteter som pool, restaurant m.m.

 

Pool
Poolen er en 'billabong style' pool, hvor man kan bade og slappe af efter en dags aktiviteter. Det er en ferskvandspool med et lavvandsområde for børn. Her er også solsenge m.m. 

 

Butik, restaurant og udflugter
Resortet har en lille butik på området, hvor man kan købe en række basale fødevarer og snacks inkl. kolde drikkevarer. Butikken er åben 7 dage om ugen, og det er også her at man kan bestille udflugter/ture m.m.

Undara Experience tilbyder morgenmad, frokost og middag. 

 

Bush Breakfast
Prøv den verdensberømte Bush Breakfast, der serveres dagligt ved Ringers Camp. De unikke udendørs omgivelser sikrer jer en fornemmelse af den australske Outback, når den vågner til en ny dag. Nyd kaffen/teen, mens I laver jeres toast over den åbne ild og i øvrigt iagttages af nysgerrige øjne fra stedets vilde dyr.

 

Fettler’s Iron Pot Bistro
Fettler’s Iron Pot Bistro er et herligt sted at indtage aftenens middag. Stedets a la carte menu tager udgangspunkt i rustikke retter fra området tilsat et moderne twist. Åben til både frokost og middag.

 

Saloon Car Bar
Efter den skønne middag er der ikke noget som at slutte en herlig dag af med en drink i baren, Saloon Car Bar. Her fåes kolde øl, vin og spiritus, samt forskellig kaffe.

 

Undaras legendariske indkvartering: Togvognene

De smukt restaurerede togvogne fra århundredeskiftet til 1900-tallet er noget som virkelig har sat stedet på landkortet. En helt unik indkvarteringsform. Vognene er placeret langs med den gamle Cobb & Co. vej, i skyggen af de høje træer og med vilde dyr som naboer. Togvognene gennemgik en større restaurering i 2016. Stedet har fået flere priser for sin 'uniqueness'. 

 

The Collins Story

I 1838 kom William og Elizabeth Collins til Australien med deres syv børn. De ankom til Sydney fra Kent i England og slog sig først ned i Deepwater. I 1839 drog deres sønner Thomas og Charles til Queensland, hvor de slog sig ned i Spring Creek og påbegyndte en kvægforretning. Det har holdt ved i 5 generationer, og familien Collins er nært beslægtet med udviklingen af den enorme kvægindustri, som findes i Australien. Sådanne historier er der mange af i Australien, og de repræsenterer sagaer om resolutte mænd og kvinder, der overkom enorme udfordringer og skabte industrier og værdisæt, som det moderne Australien er bygget på. Det er der også skrevet en bog om: 'Cattle of the Blood'. Som i andre pionærfamilier søgte Collins familien også ekstraindtægter fra turisme, da denne ny industri tog form i slutningen af 1900-tallet. Deraf skabelsen af Undara Experience.

 

Undara Experience opstår i 1987

Undara Experience er skabt af Gerry Collinns, et 4. generations medlem i 1987. Idéen var skabe turisme med henblik på at fremvise de unikke lavatunneller. Gerry mente at den bedste måde at bevare de unikke vulkanske lavaformationer var at skabe en bæredygtig turistoplevelse, udformet så den minimerede påvirkningen af de naturlige omgivelser og maximerede den oplevelsesmæssige værdi af besøget i det unikke geologiske hulesystem. Collins familien forslog dengang at stedet skulle være en nationalpark og at ture rundt i området og til lavatunnellerne udelukkende måtte gøres af guider fra resortet. Sådan blev det. Guiderne i dag er tilknyttet Savannah Guides, som er en non-profit organisation med et netværk af professionelleguider og organisationer, der alle har et dybt kendskab til den tropiske savanne i Queensland. Denne organistion fordrer økologisk, bæredygtig turisme.

De unikke togvogne blev købt i 1989 og en grundig restaurering pågik, således at de i 1990 kunne indgå som indkvartering på resortet, placeret hvor de står den dag i dag.

Se frem til en anderledes oplevelse i det ægte Australien.

Få din rejse til Australien skræddersyet af en rejseekspert

Interesseret i en rejse til Australien?

Jeg kan hjælpe dig med at planlægge din rejse til Australien!

Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.
Vis resultater for: